2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت تو روز تخمک گذاری مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش درست باشه بعد از ۵ سال انتظار😢

عزیزم انشالله که بارداری غصه نخور حتما برو آزمایش بده

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
ممنون عزیزم. گذاشتم ولی آپلود نمیشه.😢

خاله ی من هم سر پسر اولش پریود میشد تا آخر بارداری 

خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
انشاالله. ممنون. بعدازظهر میرم😢

رفتی حتما خبرشو بده هر موقع جوابش آماده شد دلم روشنه میای میگی بارداری حس ششم من بیشتر وقتا راستشو میگه انشالله که مامان شدی

خاله ی من هم سر پسر اولش پریود میشد تا آخر بارداری

نمیدونم چرا خدا اینجوری امتحانم میکنه. ۵ سال و خورده ای چشم انتظارم. کلی آدم دور و برم بودن که باردار شدن و نمیخواستن و سقطش کردن. اون وقت من باید حسرت بخورم. پسرم باید غصه بخوره. ولی خدا منو نشناخته. من هیچ وقت از رحمتش ناامید نشدم. بالاخره خدا رو خسته میکنم و ازش یه دختر سالم و صالح و زیبا هدیه میگیرم😢😭😍

رفتی حتما خبرشو بده هر موقع جوابش آماده شد دلم روشنه میای میگی بارداری حس ششم من بیشتر وقتا راستشو م ...

انشاالله. ممنون عزیزم. حتما میام خبر میدم. 😍❤

منی که باردارم ۸هفته .اول لکه بینی داشتم الان دوروزه که موعد پریودیمه .پریود شدم🤯🤯رفتم سونو گفتن ب ...

😂😂اره زنعمو من پریود میشد خوبه اتفاقا دیگه تهوع و ویار نداری میدونستی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
کاش خدا بعد از ۵ سال بهم نگاه کنه و بهم یه بچه سالم و صالح بده. به سلامتی بغلش کنی عزیزم.❤

من دوروز خونریزی داشتم روز20پریودی همون روز بی بی چک گذاشتم مثبت شد الان دخترم15ماهشه