2777
2789
عنوان

دست دادن به به شوهر خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3259 بازدید | 138 پست

[QUOTE=370931002]میتونم یه خواهشی بکنم ازتون؟ البته من بنارو براین میزارم که شما انسان سالمی هستین لطفا این ف ...[/QUOبله چشم حتما 🙏

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید... اینکه یهو صمیمی شد یعنی چه کارهایی انجام میدادن

مثلا از قبلش اصلا جلوی شوهرم حجابشو بر نمی‌داشت ولی یهو راحت شد‌...یا مثلا شوخی دستی می‌کرد.البته جریان ما یه طور دیگس..ولی کلا از راحت شدن های یهویی شاخک های آدم تیز میشه

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

مثلا از قبلش اصلا جلوی شوهرم حجابشو بر نمی‌داشت ولی یهو راحت شد‌...یا مثلا شوخی دستی می‌کرد.البته جر ...

اهاا متوجه شدمـ در مورد منم تقریبا به همین شکلیه که گفتین

در هیایوی زندگی دریافتم؛  چه بسیار دویدن ها،  که فقط پاهایم را از من گرفت،  در حالی که گویی ایستاده بودم،  چه بسیار غصه ها،  که فقط سپیدی موهایم شد،  در حالی که قصه ای کودکانه ای بیش نبود.  دریافتم کسی اگر بخواهد،  «میشود» و اگر نخواهد « نمیشود» 

نمیدونم تو سر همچین آدمایی چی میگذره

آره ذهن خودمم مشغول شده

آره ذهن خودمم مشغول شده

جالبه ک خواهر من خودش خیلی حساسه من اصلا با شوهرش هم‌کلام‌نمیشم ولی اینقدر بهم گیر میده مثلا اگر مانتو کوتاه باشه همش با چشماش میگه ک خودتو بپوشون‌...من از اول حجاب خوبی نداشتم ولی روابطم محدوده‌‌...خواهرم از اول با حجاب بود نمیدونم چرا یهو اینطور میکنه...شایدم منظور نداره واقعا...خدا عالمه

جالبه ک خواهر من خودش خیلی حساسه من اصلا با شوهرش هم‌کلام‌نمیشم ولی اینقدر بهم گیر میده مثلا اگر مان ...

نه حالا اون پوشش خانمم حساس نیست. آره ما که توی دل کسی نیستیم که بدون منظور هست یا نه

ولی میگم که این خواهر زنم فقط به من دست میده و فقط جلو من پوشش راحته.   

جالبه ک خواهر من خودش خیلی حساسه من اصلا با شوهرش هم‌کلام‌نمیشم ولی اینقدر بهم گیر میده مثلا اگر مان ...

به قول شما بوهای خوبی نمیاد

نه حالا اون پوشش خانمم حساس نیست. آره ما که توی دل کسی نیستیم که بدون منظور هست یا نهولی میگم که این ...

اگر بخوام مثبت فکر کنم میگم شاید شما نسبت فامیلی هم دارین و با هم راحتین‌...ولی خوب در کل من نمیتونم مثبت فکر کنم‌...ولی شما دلتو بد نکن‌...البته میدونم گاهی‌ آدما با کاراشون ذهن آدمو مشغول میکنن‌‌ و ناخواسته آدم‌مجبوره بهشون فکر کنه‌ و این خیلی بده

باهاش سنگین بشید و از دست دادن باهاش ی طوری در برین‌...نگران‌شدم ناخواسته یهو زندگیتون مشکل دار بشه.ناراحت نشین ولی بالاخره آدمیزاده دیگه...متوجه ک‌میشین

اگر بخوام مثبت فکر کنم میگم شاید شما نسبت فامیلی هم دارین و با هم راحتین‌...ولی خوب در کل من نمیتونم ...

نه ما نسبت فامیلی نداریم،  آره ذهنم که خیلی مشغول شده ـ شما درست میگین... آره متاسفانه منم آدمم و شاید خطا برم ـــحرفتون حقه

نه ما نسبت فامیلی نداریم، آره ذهنم که خیلی مشغول شده ـ شما درست میگین... آره متاسفانه منم آدمم و شا ...

پس خودتون مراقبت کنین که کانون خانواده ارزشش از هر چیزی بیشتره‌

و اینک خانوما از کم‌محلی بیزارن‌...ی کم کم محلی کنین و مثلا ب شوخی ها یا صحبت هاش واکنش نشون ندین تا خودشو جمع کنه‌یا مثلا دست خودتونو مشغول کنین تا مثلا گیر باشین و بفهمه که لمس دستاش براتون جذابیتی نداره...بازم خودتون میدونین‌

پس خودتون مراقبت کنین که کانون خانواده ارزشش از هر چیزی بیشتره‌و اینک خانوما از کم‌محلی بیزارن‌...ی ...

من واقعا خیلی محل نمیدم و همیشه سرسنگین رفتار کردم.  نمیدونم چرا اینجوری شده. صادقانه بگم لمس دستاش خیلی جذاب بود برام  ـــولی از این به بعدد به خودم قول دادیم اصلا بهش دست نمیدم هر چی شد

من واقعا خیلی محل نمیدم و همیشه سرسنگین رفتار کردم. نمیدونم چرا اینجوری شده. صادقانه بگم لمس دستاش ...

بله دیگه‌...

امیدوارم پیش خودتون سربلند بشین و مدیریت کنین...من اصلا کاری ب گناهش و این حرفا ندارم ولی به قول داداشم این حرکات خونه خراب کنیه‌...پس ازش دوری کنین اگر منظور نداشته که بازم شما برد کردین چون خودتون رو نجات دادین اگر هم منظوری توش باشه خودش متوجه میشه و تمام میکنه

انشاالله که منظوری هم نیست

بله دیگه‌...امیدوارم پیش خودتون سربلند بشین و مدیریت کنین...من اصلا کاری ب گناهش و این حرفا ندارم ول ...

منم امیدوارم، خیلی سخته ولی باید کنترلش کرد... واقعا زندگی ها رو به فنا میده

من که فکر میکنم منظور داره ولی دیگه مهم نیست 

حرفاتون برام دلگرم کننده بود ــ.  مرسی از راهنماییتون