واقعا مردا متوجه آناتومی بدن زن نیستند و از نظرشون تو رابطه چیزشان درست میخوره ب دماغ و فک و چشم بچه
تو هم تحمل کن و قدر بدون استراحت کن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عزیزم خیلی از مردا می ترسن من همسرت توی حالت عادی خیلی میاد سمتم اما توی جفت حاملگیام کلا یکی دوبار اومد
❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
ناراحت نباش همه ی ما زنا این دوران سختو گذروندیم بخاطر هورمون ها شما حساس ترم شدی همسر منم همینطور بود البته من ۳ماهگی افتادم ب خ و ن ریزی تا ماه های اخر نزدیکمم نمیشد بهرحال ی دلهره ای هم دارن تغییرات زن هم میتونه براشون خوشایند نباشه خب حاملگی واقعا سخته و ادم تغییر های زیادی میکنه ک قشنگم نیست زیاد من ک هرگز شوهرم ازم ایراد نمیکرفت بعد از زایمان چون سزارین بودم روز دوم فکر کنم یا سوم بود بردم حمام (من خونه مادر شوهرم بودم با همسرم رفتم پانسمانمو باز کرد )بهم گفت چقدر تغییر کردی کلی ورم داری هنوز ...ناراحت نباش میگذره
خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨👩👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
چقدر خنگه گریه تو به بچه اسیب نمیزنه ولی ناز ونوازش اون میزنه ولش جانم گریه نداره که خودش بالاخره میفهمه اشتباه کرده
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
واقعا مردا متوجه آناتومی بدن زن نیستند و از نظرشون تو رابطه چیزشان درست میخوره ب دماغ و فک و چشم بچ ...
عجبا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.