2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد بله برونشو بهم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 39 پست
داماد از نظر مالی وابسته به خانواده س، همه چی داره ها ولی همه به نام پدرشه واسه همین دهنش بسته س

خوب نیست اسی عین شوهرخواهر سابق منه 

اخرم طلاق گرفتن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه شروط قبول کرده با پررویی عندالاستطاعه م میکنن؟خب بره از یه خانواده سطح پایین تر و تو سری خور زن ب ...

دقیقا منم همینو گفتم، بعد جالبه اینقدر پولدارن که من مطمئنم باباش چند برابر همین ۱۱۰ تا سکه رو الان توی حسابش داره نمیدونم چرا اینقدر حریص بازی درمیارن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

داماد از نظر مالی وابسته به خانواده س، همه چی داره ها ولی همه به نام پدرشه واسه همین دهنش بسته س

میدونی عزیزم گاهی خانواده‌ها بخ خاطر تجربه بدی که قبلا داشتن روی مهریه گارد دارن. من تا ابنجا قبول میکنم اما این که حاضر نیستن از یه مبلغی بالاتر بیان،این حرص آدم رو درمیاره. به نظر من داماد هم همیشه قراره در سیاست رفتاری مشکل داشته باشه. به هرحال بین عروس و خانواده همسر همیشه یه اختلافی هست. اگه الان زیاد دست و پا نمیزنه، بعدا اوضاع بدتر میشه. اگه واقعا خواهرت حس آنچنانی نداره و خواستگارهاش همه همین قدر شرایطشون خوبه، به نظر من به هم بزنه، اگه نه صحبت کنید تا به یه تفاهمی برسید. 

خوب نیست اسی عین شوهرخواهر سابق منه اخرم طلاق گرفتن

دعا کن اگه به صلاحه سر بگیره در غیر این صورت بهم بخوره خواهرم خیلی مظلومه دلم میسوزه این کارا رو باهاش میکنن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

دقیقا منم همینو گفتم، بعد جالبه اینقدر پولدارن که من مطمئنم باباش چند برابر همین ۱۱۰ تا سکه رو الان ...

چون مال از خود پسره نیست 

باباهم داره چرتکه میندازه

پس فردا پشیمون شن راحت خواهرتو طلاق میدن چون باباهه پول داره

دعا کن اگه به صلاحه سر بگیره در غیر این صورت بهم بخوره خواهرم خیلی مظلومه دلم میسوزه این کارا رو باه ...

باید عاقلانه تصمیم گرفت ما یبار میایم دنیا و زندگی میکنیم

خواهر من نابود شد امیدوارم خواهرت درست تصمیم بگیره

میدونی عزیزم گاهی خانواده‌ها بخ خاطر تجربه بدی که قبلا داشتن روی مهریه گارد دارن. من تا ابنجا قبول م ...

خواهرم اینقدر اذیت شده میگه اصلا دیگه نمیخوام ازدواج کنم، خودشم شاغله 

خواهرم اینقدر اذیت شده میگه اصلا دیگه نمیخوام ازدواج کنم، خودشم شاغله

خداروشکر هم خواهرتون عاقله هم خانواده خوبی دارید. پس همون به هم بزنید تا ببینیم داماد چی کار میکنه 

عندالاستطاعه هیچی دستش رو نمیگیره بعد جدایی بدبخت میشهچون داماد بگه استطاعت ندارم یه گرم سکه ام ازش ...

واسه خواهرای احمق و شوهر ندیده منم عندالاستطاعس

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

والا ۱۱۰ تا اصلا زیاد نیس هنوزم که نه به باره نه به دار ، شاید منم جای خواهرت بودم همینکار میکردم 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

چقدر اذیت میکنن ، خانوادش که ادمای مشکوکین به نظرم اگه رو داماد مطمئن نیست  و داماد خصوصیت دهن بینی خانوادشو داره بهم بزنین

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱