2777
2789
عنوان

خواهرم میخواد بله برونشو بهم بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 39 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داماد از نظر مالی وابسته به خانواده س، همه چی داره ها ولی همه به نام پدرشه واسه همین دهنش بسته س

همین مورد دلیل موجهی هست برای بهم زدن 

پسری که وابستگی داره به خانواده از هر لحاظ بخصوص مالی اصلأ بدرد نمیخوره اینو بدون که راه دخالت ها خیلی بازه به این زندگی ها

به حرف خواهرتون گوش بدید من آدم سازشگری هستم ولی دراین مورد تا هنوز اول راهید تکلیف رو یکسره کنید این بکش بکشا صورت خوبی نداره مخصوصا که آقا داماد وابسته به خانوادس تازه برفرض خدای نکرده خدای نکرده فردا پس فردا کارخواهرت به طلاق ومهریه کشید داماد چیزی به اسمش نیست 

به حرف خواهرتون گوش بدید من آدم سازشگری هستم ولی دراین مورد تا هنوز اول راهید تکلیف رو یکسره کنید ای ...

وای اره شوهرخواهر کثافت من ماشینشم به اسم مادرش زد

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

والا ۱۱۰ تا اصلا زیاد نیس هنوزم که نه به باره نه به دار ، شاید منم جای خواهرت بودم همینکار میکردم

الان دختر خاله من که ۴۷ سالشه و ازدواج دومشه واسش ۱۵۰ تا سکه مهر کردن بعد خواهر من ۱۱۰ تا هم قبول نکردن، به خدا توی فامیل دارن مسخره مون میکنن، خواهرم میگه حس میکنم بی ارزشم کردن 

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن