asalnaz2323 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4640 عنوان میخوام جهزیه بخرم 181 بازدید | 34 پست شما برای جهزیه چی گرفتید خودتون گرفتید یا خانواده تهیه کردن من یه سری چیزا خودم گرفتم یه سری چیزا خانواده میخوام بدونم دیگه چیا بخرم البته به کمک شما شماها چی جهاز بردید سوالی که دارم گاز صفحه ای چه مارکی بگیرم ممنون میشم هم اینو جواب بدید 1403/11/15 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa7870 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 1999 ببین اگ خونوادت پول دارن تا جایی ک میتونی بخرهیچی کم نزار((( بخاطر حرف مردم نمیگما حرف مردم ب جهنم)) بخاطر این میگم ک همه چی داشته باشی راحا
برلین۲۰۲۵ عضویت: 1403/10/06 تعداد پست: 4750 من پدرم خرید برام .خواهرم همشو خودش خرید .من در حد ممکن و وسع مالی بردم خواهرم همه چیز حتی لوستر هم خرید ششمین کاربری 😒
asalnaz2323 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4640 ببین اگ خونوادت پول دارن تا جایی ک میتونی بخرهیچی کم نزار((( بخاطر حرف مردم نمیگما حرف مردم ب جهنم)) ... ما رسمون فقط وسایل اشپز خونه و وسایل ریز ریز
asalnaz2323 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4640 من پدرم خرید برام .خواهرم همشو خودش خرید .من در حد ممکن و وسع مالی بردم خواهرم همه چیز حتی لوستر هم ... مبارک باشهما فقط وسایل خانه ریز ریز بر عهدمونه مثل وسایل برقی اشپز خونه
ابری_خاکستری عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 2315 با وام ازدواج. بستگی داره چیا الویت و نیازت باشه.یا اگه مستاجر هستی خیلی وسیله نگیری، مثلا از هرچی چند مدل.من سرخ کن و هواپز و چرخ گوشت نگرفتم.یا آرکوپال نگرفتم. یه دست چینی ۱۸ نفره. دم دستی هم ۶ تا سرامیکی.کریستال و بلورم دوست نداشتم. چوبی گرفتم.
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 12525 واسه منو کلا مامان بابام خریدن چون خودم درامد نداشتم انچنانوالا خیلی زیاده😂تو بگو من نام ببرم بگم چی خریدیم😂گاز صفحه ای بنظرم بگو همسرت بخره چون واقعا جزو جهیزیه نیست اصولا رو خونه ها هست
asalnaz2323 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4640 با وام ازدواج. بستگی داره چیا الویت و نیازت باشه.یا اگه مستاجر هستی خیلی وسیله نگیری، مثلا از هرچی چ ... من یه سرویس چینی شیش نفره چای خوری چینی شیش نفره یه سرویس دیگ ابسرد کن تصفیه اب جارو برقی غذاساز وووو وسایل ریز ریز دیگه نمی دونم دیگه چی برای اشپرز خونه واجبه که بخرم
asalnaz2323 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4640 واسه منو کلا مامان بابام خریدن چون خودم درامد نداشتم انچنانوالا خیلی زیاده😂تو بگو من نام ببرم بگم چ ... وسایل برقی اشپز خونه چیه گرفتی که منم بگیرم
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3278 مگه خونه خودش گاز نداره؟استیل خوبه من برای جهیزیه سرویس چینی ۱۸ نفره گرفتم آرکوپال هم خواهرشوهرام دارن دو دست کادو میارن وسیله برقی هم سرخکن بدون روغن توستر کوچک خردکن گوشتکوب برقی چایی ساز و آب مرکبات گیری برقی با اتو و جارو برقی فعلا گرفتم اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 12525 وسایل برقی اشپز خونه چیه گرفتی که منم بگیرم درکل من برقی هام اینا شدیخچال ماشیم لباسشوییظرفشویی تلویزیون خرد کنگوشت کوب برقیابمیوه گیریبستنی سازچای سازهمزن کاسه دارچرخ گوشت زودپزفرش شویبخارشوساندویچ ساز سرخ کنتوسترمخلوط کناب مرکبات گیریاتو دستیاتو بخار ایستاده اسپرسو سازجارو برقیجارو سارژیبستنی ساز ابسرد کن رومیزیمیوه خشک کن پنکه چرخ خیاطی سرویس چینی 18 نفره گرفتمیه سرویس 18 نفره ارکوپالیه 6 نفره دم دستی ارکوپالیه 12 نفره پذیرایی کریستالیه 12 نفره پذیرایی چینی وبرنجیه 6 نفره چوبی دم دستیقاشق چنگال یه سی نفره گرفتم برای مهمون یه 6 نفره هم از اینا که دستشون چینی هست ست گل ارکوپالم گرفتم برای دم دستی
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3278 وسایل برقی اشپز خونه چیه گرفتی که منم بگیرم من سرخکن بدون روغن چایی ساز و گوشتکوب برقی. خردکن و توستر . آب مرکبات گیری برقی و اتو و جارو برقی یخچال و تلویزیون و ماشین لباسشویی و شوهرم قرارع بگیره اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3278 کریستال هنوز نگرفتم اگه بگیرم ۱۸ نفرع اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
asalnaz2323 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 4640 مگه خونه خودش گاز نداره؟استیل خوبه من برای جهیزیه سرویس چینی ۱۸ نفره گرفتم آرکوپال هم خواهرشوهرام دا ... هنوز گاز نگرفتن پس دیگه گاز نمیگیرم چون اکثرا گفتن داماد باید تهیه کنه من سرخکن نگرفتم اما بقیه رو گرفتم آب مرکبات گیری هم نگرفتم چه مارکی گرفتی چه قیمتی