2777
2789
عنوان

میخوام جهزیه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 34 پست
درکل من برقی هام اینا شدیخچال ماشیم لباسشوییظرفشویی تلویزیون خرد کنگوشت کوب برقیابمیوه گیریبستنی ساز ...

ماشالله عزیزم 

به خوشی استفاده کنی 

اب سرد کن رو میزی چه مارکی گرفتی

زود پز گازی گرفتی یا برقی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله عزیزم به خوشی استفاده کنی اب سرد کن رو میزی چه مارکی گرفتیزود پز گازی گرفتی یا برقی؟

قربونت همچنین عزیزدلم😍

برلین گرفتم گلم 

زودپز گازی مادربزرگم داد بهم دیگه زودپز برقی خریدیم خودمون 

من مامانم پلو پز هم جدا داد ولی خب اگه از این زودپز چندکاره ها داشته باشی دیگه پلو پز به کارت نمیاد واقعا

هنوز گاز نگرفتن پس دیگه گاز نمیگیرم چون اکثرا گفتن داماد باید تهیه کنه من سرخکن نگرفتم اما بقیه رو گ ...

آره گاز و داماد بگیره آب مرکبات گیری تفال خوبه 

اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰

قربونت همچنین عزیزدلم😍برلین گرفتم گلم زودپز گازی مادربزرگم داد بهم دیگه زودپز برقی خریدیم خودمون من ...

من زودپز گازی دارم ولی برقی میخوام بگیرم گازی کادو بهم دادن اما بنظرم برقی بهتره از اب سرد کن راضی هستی 

من زودپز گازی دارم ولی برقی میخوام بگیرم گازی کادو بهم دادن اما بنظرم برقی بهتره از اب سرد کن راضی ه ...

من هنوز نچیدم وسایل رو عزیزم ولی یکی از عمه هام خریده بود خیلی راضی بود منم دیگه همون مارک خریدم

بیشتر برای مهمون خریدم چون اون ابسرد کن یخچال فوری میشکنه 😑واسه دوستم تو مهمونی یکی از بچه های فامیل اومده بود یخ بریزه از وسط شکست یهو😑

زودپزم والا من خودم از این گازی ها میترسم😂ترجیحم برقیه

من هنوز نچیدم وسایل رو عزیزم ولی یکی از عمه هام خریده بود خیلی راضی بود منم دیگه همون مارک خریدمبیشت ...

انشالله با دل خوش بیچینی وامتون هم گرفتید ؟

اره والا راست میگی زودی میشکنه

من گازیه خیلی بزرگه خب ما دو نفریم ترجیحم برقیه

کاربرد بعضی از وسایل را واقعا نمیفهمم مثلا هم سرخ کن هم ماکروویو هم تستر همه یک بار تقریبا انجام میدن 

انشالله با دل خوش بیچینی وامتون هم گرفتید ؟اره والا راست میگی زودی میشکنهمن گازیه خیلی بزرگه خب ما د ...

اره گلم گرفتیم وام رو هم همش خرج شد کلی هم روش گذاشتیم😂

اره دقیقا همشون تقریبا یه کار رو میکنن حالا سرخکن چون کوچک تر و دم دستی تره واسه غذاهای کم حجم یا فوری راحت تر از توستر هست

من دیگه ماکروویو نگرفتم

ولی اگه توستر نخریده بودم احتمالا میرفتم از این سولاردوم های الجی میخریدم