2777
2789
عنوان

ازدواج و بچه یا تحصیل و پیشرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه برای من مردی که پذیرای این مساله باشه پیش نیومد

یعنی همشون مخالف ادامه تحصیل و اشتغال بودن؟😐

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان تو موقعیتی هستی ک هرر کسی ب خودش اجازه نمیده بیاد خاستگاری مگه اینکه خودشم سطح بالا باشه...

سنی هم نداری 

چیزیم از دست ندادی تا الان یه مشت ادم با افکار سنتی رو از دست دادی ک ارزشی ندارن واقعا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

موقعیتش نیست

میاد نگران نباش تو مسیرش باش میان 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

خیلی راحت میتونی ازدواج کنی اما خب به خودتم بستگی داره که افکارت محدود نباشه رو یکسری مسائل پا فشاری نکنی 

یعنی چون تحصیلکرده ای حتما یکی تحصیلاتش اندازه خودتون باشه یا امثال این فکر ها

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
دقیقا همینه ... جرات ندارن انگار ...

یسریا هستن از هول حلیم میفتن تو دیگ و الان ن موقعیتی دارن ن جایگاهی دارن

بعد میان خانمای تحصیل کرده و شاغلو تخریب میکنن...

شما فقط همچین آدمایی رو از دست دادی عزیزم حالا فکر کن ارزش ناراحتی یا نگرانی داره؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

تا حدودی بله .مثلا من چند بار برای تحصیل سفر خارجی رفتم و هر کسی اینو قبول نمیکرد.

مطمئن باش یکی پیدا میشه که مثل خودت موفق باشه و به فکر حرفای خاله خان باجیا نباشه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.