2777
2789
عنوان

تبلیغ بلاگرهای اینستاگرام

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیجت رو بررسی کردم ... چند ماهه شروع کردی؟

چند تا نکته خواستم بهت بگم 

۱ ) اول سعی کن ریلز ترند درست کنی که اکسپلور بری... برای ایده گرفتن به پیج همکارا سر بزن 

۲)  حتما چند هایلایت درست کن مخصوصا معرفی خودت ، نحوه ارسال ، راجب محصولاتت و ... که اگه از سمت اکسپلور فالوور گرفتی و اومد تو پیجت سر بزنه مشخص باشه و حتما سعی کن یه دیزاین مشخصی داشته باشه ( هم کاور پست هات هم کاور هایلایت و ...)

۳) شما با تولید محتوای اصولی فالور جذب می کنی ولی از طریق استوری فالور رو به مشتری تبدیل می کنی پس حتما روزانه استوری بذار که پیجت نخوابه

۴) اگر تازه پیج زدی برو فالوور روح هارو پاک کن اونا برای پیجت آسیب زا هستن

اینکه میگم باید تو استوری بفروشی به این معنی نیست محصولات رو بگیری دستت و بگی آهای مردم بیاید از من بخرید😄 ...

نه الآن باید سناریو بنویسی مثلا برای محصولاتت داستان بگی و سعی کن خودتم بیای جلوی دوربین که مردم راحت‌تر اعتماد کنن اگه نمی تونی بیای سعی کن صدات  حتما باشه  

اینکه میگم باید تو استوری بفروشی به این معنی نیست محصولات رو بگیری دستت و بگی آهای مردم بیاید از من ...

مرسی عزیز دلم که اینقدر وقت با ارزشتو گذاشتی برام. ان شاء الله که خدا خودت و عزیزاتو حفظ کنه

مرسی عزیز دلم که اینقدر وقت با ارزشتو گذاشتی برام. ان شاء الله که خدا خودت و عزیزاتو حفظ کنه

خواهش می کنم کاری نکردم 

ممنونم💕 امیدوارم موفق باشید

راستش من در حال ديدن یک دوره آموزشی در مورد تولید محتوا و فروش هستم ، اگر تمایل دارید در این زمینه بیشتر راهنمایی تون کنم بهم بگید .

من تجربه ای ندارم و برای کسب تجربه بالاخره باید از یه جا شروع کرد برای همین الان به ذهنم رسید که مطالبی که یاد میگیرم رو روی پیج شما پیاده کنم ببینیم چی میشه 

اگر موافقید بهم بگید که بیشتر صحبت کنیم