2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴سال معلم مدرسه غیرانتفاعی بودم امسال باردار شدم نرفتم ولی خب استخدام شدن عالیه

خوبه که،بعده عید آزمون استخدامی برگزار میشه،سابقه ی تدریس هم اگه اشتباه نکنم امتیاز داره

جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفتیم  

من ۱۴سال معلم مدرسه غیرانتفاعی بودم امسال باردار شدم نرفتم ولی خب استخدام شدن عالیه

منم باردارم😍همش برنامه میریزم که بخونم برا استخدامی آموزش و پرورش،ولی حوصله ندارم بخونم🥴یه روز میخونم۱۰روز نمی خونم🫤

خوبه که،بعده عید آزمون استخدامی برگزار میشه،سابقه ی تدریس هم اگه اشتباه نکنم امتیاز داره

نه گلم وقتی بیمه نریزند برات هیچ امتیازی نداره آزمون استخدامی هاشون هم الکی و دروغ دو بار آزمون دادم الکی تو مصاحبه ردت میکنن کلا دنبال معلم اسکل و آمل و بیسوادن

منم باردارم😍همش برنامه میریزم که بخونم برا استخدامی آموزش و پرورش،ولی حوصله ندارم بخونم🥴یه روز میخ ...

ای جانم الهی سالم باشین و زایمان خوبی داشته باشین گلم اینا معام میخوان ولی فقط دنبال پول آزمون استخدامی اند تا کسری بودجه شون رو جبران کنن حالا بچه هامون بزرگ کنیم ولی واقعا گرونی باید کار کرد

ای جانم الهی سالم باشین و زایمان خوبی داشته باشین گلم اینا معام میخوان ولی فقط دنبال پول آزمون استخد ...

همچنین عزیزم،انشاالله شما هم زایمان راحتی داشته باشین و بچه تون رو بسلامتی بغل بگیرید❤️