2777
2789

از تصفیه آب استفاده کن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

عزیزم خیلی بزرگ باید بری با لیزر خردش کنه

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من دوتا سنگ بزرگ یکی هشت میلی متری یکی پنج میلی متری داشتم به قدری درد می‌کشیدم و داد میزدم خدا می‌دونه زمین رو گاز میزدم دکتر گفت باید سنگ شکن کنی اون زمان هزینش سه میلیون میشد و ما نداشتیم و همکارم تو بنگاهی گفته بود سنگ شکن کردم نصف نصفشم از بین نرفت تا اینکه رفتم عطاری یه دارو به اسم شربت ارتیگا زدبی بهم دادم باورم نمیشد بعد خوردنش سنگ هام کاملا پودر شده بود رفتم سونو گرافی گفت سنگ نداری بعد خوردن اون چند بار سنگ بزرگ اومد سراغم چون کلیم سنگ ساز بود اما همون شربت ارتیگا زدبی رو خوردم خوب شدم 

آره از این به بعد باید استفاده کنم.ولی الان نمیدونم چیکار کنم

تو منطقه ی ما یه چشمه هست هرکس سنگ کلیه داشته باشه آب اونجا رو میخوره یعنی سنگ هاش از بین میره نیازی به لیزر پیدا نمیکنن

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
عزیزم من دوتا سنگ بزرگ یکی هشت میلی متری یکی پنج میلی متری داشتم به قدری درد می‌کشیدم و داد میزدم خد ...

مممنونم که تجربتو گفتی مال من خیلی بزرگه بالای ۱۲ میله درد هم گاهی دارم

تو منطقه ی ما یه چشمه هست هرکس سنگ کلیه داشته باشه آب اونجا رو میخوره یعنی سنگ هاش از بین میره نیازی ...

میشه آدرس بدی کدوم شهر کدوم قسمت.فک کنم من کلیه هام سنگ ساز هم هست

مممنونم که تجربتو گفتی مال من خیلی بزرگه بالای ۱۲ میله درد هم گاهی دارم

عزیزم مال من چهارده میل بود روهم دیگه و بعد اون یدونه سیزده میلی متری کامل داشتم که با همون شربت دفع شد

میشه آدرس بدی کدوم شهر کدوم قسمت.فک کنم من کلیه هام سنگ ساز هم هست

دقیق نمیدونم چند روز پیش شوهرم در بارش حرف میزد یه دوست داشتن سنگ کلیش نیاز به لیزر داشت آب اونجا رو خورده بود درست شده بود خودمون آذر بایجان غربی هستیم اگه خواستی میپرسم بهت میگم

عزیزم مال من چهارده میل بود روهم دیگه و بعد اون یدونه سیزده میلی متری کامل داشتم که با همون شربت دفع ...

عه من فک کردم ۸ میلی بوده..مال منم یدونه کامل بالای ۱۲ میل بهم گفتن.باشه امتحانش میکنم ممنون

آره بپرسی ممنون میشم.سنگ کلیه واقعا بده

باشه میپرسم