2777
2789

سلام وقت همگی بخیر. 

تیم آموزشی مدرسه خودکار در حال یک تحقیق گسترده درباره این هست که چرا بچه ها از مدرسه فراری هستند و این موضوع را ریشه یابی کنیم. در این تاپیک میخواستیم کمی تبادل تجربه بسازیم که چرا بچه ها مدرسه رفتن را دوست ندارند. خوشحال میشیم اگر تچربه ای در اطرافیان خود دارید با ما در این تاپیک به اشتراک بذارید و سوالات زیر رو توش پاسخ بدید؟ 

1- اولین بار کی ( در چه سنی) کودک یا نوجوان اطرافتون از  بی علاقگیش برای رفتن به مدرسه گفت؟

2- چه دلایلی برای این بی علاقگی بیان کرد؟

3- چه راهکارهایی را برای ایجاد علاقه تجربه کردید و ایا جواب گرفتید؟ 

لازم به ذکر است میخواهیم این چالش ها  رو با ریشه های علمی روان شناسی بررسی کنیم. 

علتش مامانی و لوس بودن 

درونگرایی 

مشکلات ریشه ای مثل افسردگی

هست

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خواهرم پایه سوم بود

جدول ضرب رو یاد نمیگرفت معلمم هر روز میپرسید و مدام دعواش میکرد و والدین رو صدا میزد 

امسال کنکوریه و همچنان از درس و مدرسه متنفر

خودم پایه چهارم بودم عید بود همه بچه های فامیل خونه پدربزرگم بودن

ولی معلم من دفتر ۶۰ برگ رو هر ۶۰ برگ بهم مشق داده بود کل عیدو درحال نوشتن بودم تموم نشد ۱۳ بدر هم بیرون نرفتیم

از اون به بعد کلافگی و بی حوصلگی شدیدی موقع مشق نوشتن داشتم و کم کم از درس خوندنم بدم اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه مدرسه ها مثل زندان میمونه اصلا محیط شادی نداره از رنگ دیوارهاش بگیر تا میز و نمیمکت و حفاظی که بخ پنجره ها زدن  من خودم زمانی که مدرسه تایمش تموم میشد انگار از زندان آزاد شدم .

موضوع در رابطه با اینه خیلی مربوط به شاگرد زرنگ بودن و یا تبل نداره موضوع محیط مدرسه و معلم ها هستن .

مثال پسر خودم با اینکه درسش خوبه ولی از مدرسه فراری 

معلمایی که یه دانش اوموزو سوگلی کلاس میکنن و هی میکوبونن تو سر دانش اموزای دیگشو جانی هایی هستن ک هنوز جرمی برای کارشون در نظر گرفته نشده

اونا باعث میشن دانش اموز هر روز استرس داشته باشه

معلمایی ک بچه هارو جلوی دوستاشون خجالت زده میکنن هم باید یه راست برن تیمارستان

اینارم تو تحقیقاتتون عنوان کنید

به نظر من یکی از دلایلش مسخره بودن مطالب کتاب های درسی هس

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

علتش فقط و فقط کتاب ها و مطالب غیر کاربردی و خسته کنندست 

علم پیشرفت کرده خیلی چیزا تغییر کرده ولی دروس همچنان غیر کاربردی 

بچه ها آموزش های دیگه نمیبینن فقط درس 

خب خسته میشن 

خیلی از بچه ها تغذیه درستی نداره و چیزی ندارن سطح یادگیری میاد پایین و تمایل به درس و مدرسه کم میشه 

خواهرم پایه سوم بودجدول ضرب رو یاد نمیگرفت معلمم هر روز میپرسید و مدام دعواش میکرد و والدین رو صدا م ...

شوهر من میگه ولش کن بچه رو اذیت نکن الان معلم ها خیلی مشق نمیگن 

خواهرم پایه سوم بودجدول ضرب رو یاد نمیگرفت معلمم هر روز میپرسید و مدام دعواش میکرد و والدین رو صدا م ...

سلام از پاسخ شما خیلی ممنونیم ، آیا تلاشی برای اینکه بتونه از خود جدول ضرب لذت ببره شده تو اون سالها؟

علتش فقط و فقط کتاب ها و مطالب غیر کاربردی و خسته کنندست علم پیشرفت کرده خیلی چیزا تغییر کرده ولی در ...

سلام ممنونیم از توجه شما ، ایا تجربه عملی دارید برای این موردی که فرمودید؟

علتش مامانی و لوس بودن درونگرایی مشکلات ریشه ای مثل افسردگیهست

یک نفر استعدادش هیچ ربطی به مدرسه نداره و یک هنرمند یا ورزشکار یا مدیر موفق میشه، افسرده و بدبخته؟😂 عجیبید بخدا