2777
2789
عنوان

چرا مرده اینطوری کرد چش بود این

137 بازدید | 18 پست

تولد مامانمه بعد رفتیم به مغازه با شوهرم لباس بگیریم براش قبلا رفته بودم با مامانم چون پولش زیاد بود نخرید الان من خواستم برا تولدش بخرم برق رفته بود تو مغازه ساعت پنج و پنجاه و هشت دقیقه بود دو دقیقه دیگه برق میومد نور بود ولی تو مغازه وقتی خاستم برم تو مغازه مرده میانسال بود گفت نیا تو برق رفته گفتم لباس دیدم فقط میخام بپرسم هنوز هست یا نه با لحن تند گفت بابا میگم برق نیست چی میگی برو بیرون خیلی ناراحت شدم مردم روانب شدن بخدا 

بعضی هاشون خود درگیری دارن برا منم همچین موردی پیش اومد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی هاشون خود درگیری دارن برا منم همچین موردی پیش اومد

این اصلا انگار نرمال نبود گفتم من فقط می‌خوام بدونم فلان لباس مونده یا نه اومده بود کشو در میکشید که من برم . چته خب مرد آدم باش 

رفتارش خیلی زشت و اشتباه بوده مردم دیوونه شدن احتمالا ترسیده دزدی چیزی باشی دزدا جدیدا یاد گرفتن تو ...

آخه اینجا یک شهرستانه کوچیکه کسی این کارا نمیکنه  آخه من زن بخام چی بدزدم بعد آنقدر جلو شوهرم خجالت کشیدم 

این اصلا انگار نرمال نبود گفتم من فقط می‌خوام بدونم فلان لباس مونده یا نه اومده بود کشو در میکشید که ...

هووفف .خدا شفاششش بده .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

آخه اینجا یک شهرستانه کوچیکه کسی این کارا نمیکنه آخه من زن بخام چی بدزدم بعد آنقدر جلو شوهرم خجالت ...

برا منم یه  بار رفتم از خرازی چسب مخصوص چسب تفنگی بگیرم ‌‌از پیر مرده پرسیدم چنده قیمتش .پرید بهم چند تا میخوای .گفتم قیمتش چنده هه .باز قاطی کرد خانوممممم چند تا میخوای ‌.گفتم برو بابا خدا شفات بده 🤣🤣🤣🥴🥴از مغازه زدم بیرون 

برا منم یه بار رفتم از خرازی چسب مخصوص چسب تفنگی بگیرم ‌‌از پیر مرده پرسیدم چنده قیمتش .پرید بهم چن ...

به قرآن بعضیا سالم نیستن خدا شاهده جامعه مریضه جدی میگم . 

یا مثلا وقتی میریم بیرون با شوهرم ی طور عجیبی به من و شوهرم نگاه میکنن بعضیا انگار ایرادی داریم . 

نمی‌دونم داستان چیه 

شوهرم فقط مشکلش اینه که ریش نداره ریشش در نمیاد سنش خیلی کم میزنع اینا انگار عیب داری نکات می‌کنم

به قرآن بعضیا سالم نیستن خدا شاهده جامعه مریضه جدی میگم . یا مثلا وقتی میریم بیرون با شوهرم ی طور عج ...

واقعا هم راست میگی .آنقدر ارث پدرشونو خوردیم 🤕🤕🤣🤣ولشون کن به کتف چپت حساب کن 

خدا خودش بهمون رحم کنه والا من دیگه میترسم با شوهرم برم بیرون

الهییی اامینن شهر وقت با شوهرت رفتی بیرون .اونو بفرست قیمت بگیره .اصلا هم به نگاه‌های مردم توجه نکن در مورد ریش نداشتن شوهرت 

خود من الان چون دیرتر هستم و چهار شونه .از  همسرم بزرگتر دیده میشم .و متوجه نگاه‌های مردم هستم .اما به کتفم حساب میکنم