2777
2789
عنوان

مگه ما گناه کردیم که اول زندگی پولدار نبودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 54 پست
شما خودت با این شرایط کنار اومدی و ازدواج کردی دیگه به حرف دیگران گوش نده. من دیدم طرف سرویس بدل خری ...

من دختر کارخونه دار دیدم با پسر فقیر ازدواج کرد پدرش مخالف بود یواشکی عقد کردن و با بدلیجات و اینا. ولی خدا را شکر الان شوهرش پیشرفت کرده. اون زمان برام عجیب بود چه جور یک دختر با اون شرایط حاضر شده ولی شوهرش همکارم بود تعریف میکرد که چقدر زندگی قشنگی داشتن

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبی مالی می‌کوبن تو سرت 

من نامزد بودم تازه عروسی کرده بودم مادرشوعرم میومد فلانی تازه نامزد کرده بود از داربست افتاد مرد فلانی سکته کرد مرد فلانی بچش مرد فلانی مرد مرد مرد منم سااااده همه چیو به خودم می‌گرفتم 

تو فامیل مادری من مسابقه گذاشتن کی بیشتر طلا داد کی جهیزیش مارک تره کی عروسیش تشریفات بیشتری داشت و...

اولا فهمیدم ۹۰درصد حرفاشون دروغه مثلا سرویس ۲۰گرمی میگفتن ۵۰ گرم یا طرف ربع سکه داده بود گفتن سکه تمام و...

دوما اینکه اینقدر زندگی هاشون پوچ و مزخرفه که دلشون خوشه فرمالیتشون فلان بوده عروسیشون بهمان و اصلا حال زندگیشون براشون مهم نیست

سوم برای آدمی مثل خودم حلال و حرام بودن پول خیلی مهمه اینکه چه پولی از کجا تو زندگیم میاد خیلی مهمتره تا مقدارش 

ببین گلم من خودم به شخصه عقد و عروسیم خیلی ساده و به عرف برگزار شد اما مادر و خاله هام ترش کرده بودن ولی خداروشکر زندگیم در مقایسه با اونا خیلی خیلی بهتره درسته هرکسی پرفکت نیست ولی همینکه بده کار کسی نیستم و زندگیم و عروسیم و همه چیم برای توی چشم کردن و توی چشم بودن نیست راضیم 

من با بودجه ای که داشتیم اون موقع میتونستم عروسی مجللی تری داشته باشم اما ترجیح دادم بقیه پول همسرم یه جای دیگه سرمایه گذاری بشه که خداروشکر باعث خیر و برکت تو زندگیمون شد

من دختر کارخونه دار دیدم با پسر فقیر ازدواج کرد پدرش مخالف بود یواشکی عقد کردن و با بدلیجات و اینا. ...

پسری که اخلاقش خوبه و برا زنش ارزش قائل باشه و اهل زندگی باشه زیر چادر هم باهاش زندگی کنم پشیمون نیستم 

ببین چند سال پیش خواهرم و دختر همسایه که هر دو پرستار بودن همزمان نامزد کردن مادر همسایه میومد پیش مادرم میگفت واسه دخترم چمدون پر از وسایل اوردن طلا اوردن مامان منم برای اینکه کوچیک نشه میگفت اره واسه دختر منم اوردن بعد چند سال خواهرم و دختر همسایه میشینن پیش همدیگه به تعریف کردن میفهمن مادرا خالی بستن 

میخام بگم این حرفا تو زندگیت تاثیر نداشته باشه

فدا سرت برات مهم نباشه لطفاً زندگی تو با حرف مردم تلخ نکن منم مثل تو شوهرم تو عقد خانوادش هیچی نخریدن طفلک یک حلقه یک تک پوش فقط موقع عروسی اونم با کار ساعت ۶ صبح تا۲ شب برام خرید با حرفای دیگران کام خودمو شوهرمو تلخ کردم الان که چند سال گذشته میفهمم هیچ پولی ارزش ناراحتی مو نداشت خدا رو شکر الان برام گرفته تو عقد هم نداشت هم اگه داشت مادرش ازش میگرفت نمیزاشت برا من خرج کنه

تو فامیل مادری من مسابقه گذاشتن کی بیشتر طلا داد کی جهیزیش مارک تره کی عروسیش تشریفات بیشتری داشت و. ...

آفرین به عقل و شعور شما و صد آفرین به انتخاب درستی که داشتین. به نظرم مرد زندگی رو خوب انتخاب کنی بردی

پسری که اخلاقش خوبه و برا زنش ارزش قائل باشه و اهل زندگی باشه زیر چادر هم باهاش زندگی کنم پشیمون نیس ...

ولی خداییش دختره دل شیرداشت. پسره قدشم کوتاهتر از دختره بود. دختره خوشکل هم بود. میگفتش خانمم هیچوقت کفش پاشنه بلند نمی پوشه. من همیشه میگفتم قدر خانمتون را بدون. البته اقاهه خداییش خیلی چشم و دل پاک بود.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
ولی خداییش دختره دل شیرداشت. پسره قدشم کوتاهتر از دختره بود. دختره خوشکل هم بود. میگفتش خانمم هیچوقت ...

من یه پسری رو دوس دارم همه چی تموم خودم باب میلمه اما خانوادم مخالفن حالم خیلی بده میشه دعا کنید بهش برسم😔