2777
2789
عنوان

مگه ما گناه کردیم که اول زندگی پولدار نبودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 54 پست
من یه پسری رو دوس دارم همه چی تموم خودم باب میلمه اما خانوادم مخالفن حالم خیلی بده میشه دعا کنید بهش ...

ان شاءالله عزیزم. من خودم سنم بالاست مجردم. ولی مطمین باش اگر قسمتتون باشه خدا خودش جور میکنه عزیزم.

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارمنده

گلی اونی که بعد از ازدواج خونه و ماشین داشته یا پولدار بوده یا پدرش بهش داده

انقدر حرص خوردن تلاش کنید دوتایی یه زندگی خوب برای خودتون درست کنید

دوست پسر منم باباش کلی مال و زمین داره ولی هزار تومنم خرجش نکرده

میگه حتی خرج مدرسشم نمی‌داده بچم از ۱۴ سالگی رفته سرکار تازه الان یکم وضع خودش خوب شده داره کاراشو می‌کنه

فقط همینو میگم که چشمتون به بزرگترا نباشه خودتون دوتایی زندگیتون رو جمع کنید و فعلا به فکر بچه نباشید 

.....فرزند اوری نکنیم به سرپرستی بگیریم.....

ممنون گلم خدا بهترین پسر رو سر راه شما قرار بده

مرسی عزیز دلم. اگر خونواده اتون دلیل مخالفتشون بی اهمیته بنظرم از عمویی عمه ایی بخواه باهاشون صحبت کنن ولی اگر دلیل مخالفتشون منطقی هست بنظرم شما گوش به خانواده بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.