2777
2789
عنوان

مگه ما گناه کردیم که اول زندگی پولدار نبودیم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلشون نده مهم اینه آدم خوبیه منم شوهرم هیچی نداشت بعد من چندتا دختر عمه هام عموی مجردم عمه ی مجردم ازدواج کردن و هی میگفتن فلان کارو براشون کردن اینجوری براشون طلا خریدن اینقدر لباس خریدن درصورتی که من هیچی نداشتم یه سرویس ارزون اونم بعد چند وقت گرفتن پول حلقه و عقد هم شوهرم قرض کرده بود الان از همه شون بالاترم چون اون حرفا برامون شد انگیزه بجای خرج الکی جمع کردیم که یروزی با افتخار از گذشتمون بگیم 

دلت نشکنه ، اون حرفها همه از حسودیه ، حسودی به اخلاق و مهربونی شوهرت

تو هنوز اول راهی ، زندگی پیش میره تا بفهمی هر کی با حرفهاش کسی رو اذیت کرد یعنی از اون ناحیه تحت فشار و کمبوده

عجب 

شوهر من نه اخلاق داشت، نه چیزی برام میگرفت

برو خداروشکر کن عزیزم که شوهرت اخلاقش خوبه

واسه من هم کتک میزد، هم پول پدر منو دو لپی میخورد، باز هم پررو بود و همش به خودش حق میداد و همیشهههه حق به جانب بود

الان هم تو خونه و زندگی‌ای که بابای من براش فراهم کرده لم داده

من بیچاره مجبور شدم برگردم خونه بابام تا نکشتم