2777
2789
عنوان

غلطی کردم که نمیدونم چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 64 پست
کارم اشتباه بود!من تابه امسال ازاین مریضی خبرنداشتم یه ۵ سال پیشپاپ اسمیردادم هیچی نبود کلاسالم بود! ...

عزیزم الان که سالمی 

بیخیال شو دیگه 

خداروشکر کن که سالمی و خدا دستت رو رها نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره عزیزممحرم بودینمیگم کارت درست بودولی دیگه شدهالانم توبه کن موقع ازدواجم به طرف بگو قبلا ...

باکره نبودم کلا!اگه جداییم تونامزدی بود که چه غم بود

اینا عفونته

وقتی ازمایش دادم یه شب خواب دیدم آقای رئیسی باهمون عباووعمامه توحیاط ماشیرینی پخش میکنه وشب قبلشم دیدم توجای بلندی زیربارون دستم روبلندکردم ودعامیکردم

عزیزم ازمایش خطا ندارهاگه داشتی که مثبت میشدنگران نباش

واقعاخداخیرت بده بهم روحیه میدی من دعادرحق هرکس کنم اجابت میشه امشب میرم مولودیه دلم شکست درحقت دعامیکنم حتما

واقعاخداخیرت بده بهم روحیه میدی من دعادرحق هرکس کنم اجابت میشه امشب میرم مولودیه دلم شکست درحقت دعام ...

قربونت برم

ممنونم

خیلی گرفتارم

هیچوقت به گذشته نگاه نکن

فکر کردی پسرا مریم مقدسن؟

تو که دیگه محرمم بودی

در اصل انگار یه نامزدی داشتی که به هم زدی

به این دید نگاه کن بهش

قوی🤍💫