2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نمیذاره سیسمونی بخرم

722 بازدید | 62 پست

من بچه دوم یه هفت هفته دیگه بدنیا میاد دختر هم هست بچه اولم پسره خب یه سری وسایل نمیشه برای دومی بکار برد من رفتم تخت و کمد بگیرم زنگ زده به شوهرم نخریا تو این گرونی مگه چه خبره چه معنی داره جفتشون و رو تخت خودتون بذارید شوهرمم حالا رفته سرویس خوابش وسفارش داده قرار اخر هفته برم براش لباس بخرم زنگ زده منم میاد بعد میگه مگه لباس های هیراد و نگه نداشتی همون ها رو تنش کن 

اعصابم و داغون کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مشکل مالی ندارید بخرید 

اما خب یه سری چیزا رو واقعا میشه مجدد مصرف کرد

ولی نمیشه گفت کلا خرید نکنید اصلا ذوق ادم اجازه نمیده

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

شما هم بکوبش بگو چون بچم دختره این حرفا رو میزنی اگه پسر بود حتما باید دوتا دوتا میخریدم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بگوهیراد پسره هلیا دختره لباساشون فرق میکنه عزیزم😁

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اگه هزینشو دارین بگیرین توجه نکنید اگه پول تو دستو بال شوهزت نیس میتونی از تخت و اینا صرف نظر کنیولی ...

نه مشکلی مالی نداریم تخت و اینا خریدم میگه لباس های هیراد و تن دومی هم بکن

حرفه دیگه، باد هوا!!!

از این گوش شنیدی، از اون یکی بده بیرون

اگه سیسمونی بچه اول رو خونواده خودت خریدن، بگو چرا برای اولی خریدیم؟؟؟ دومی رو چون از جیب بابای بچه‌س نخریم؟؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.