2777
2789
عنوان

مادرشوهرم نمیذاره سیسمونی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم تو این 8-9 ماه یکبار هم زنگ نزد یکبار نیومد سر بزنه الان سر خرید ظاهر شده

شما به حرفش گوش میدید؟؟

شوهرت گوش به حرفشه؟؟

اگه نه هرپی گفت بگو چشم و کار خودت بکن

اگه گفت چوب نخر بگو باشه و برو بخر

گفت لباس نخر بگو باشه از هیراد هست و برو خودت بخر

وقتی اومد دید خودش سکته میزنه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نه مشکلی مالی نداریم تخت و اینا خریدم میگه لباس های هیراد و تن دومی هم بکن

نهه اهمیت ندهه

شاید از ایناس ک پسر دوسته چون نی نی دختزه اینجور میگه

در هر صورت اصلا اهمیت نده لباسو بگیر 

کاری به حرف مفت دیگران نداشته باش وسایل و لباسایی که قابل استفاده هستن رو می تونی دوباره برای نی نی استفاده کنی که بیخود پول ندی ولی بالاخره باید لباس و وسایل مناسب هم براش بخری جوابشو نده ولی کاری که لازمه رو انجام بدید لزومی نداره که از قبل بدونه می خوای چکار کنی انجام بده بعدا می بینه 

گفتم تو این 8-9 ماه یکبار هم زنگ نزد یکبار نیومد سر بزنه الان سر خرید ظاهر شده

چرا بهش اطلاع میدید که چی میخرید ؟ 

‌اگه شوهرت وضع مالیش بد نیس بدون اینکه دیگران متوجه شن واسه هر دوتا بچتون خرید کنید 

به مادرش مربوط نیست

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
هلیا هم قشنگه🤣😍دومی و میذارم هیلدا یا لارا

انشاالله 

لارا نهههههه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بیخیال بابا برو بگیر برا بچهمنم دومیم دختر بود براش دوباره همه چی خریدم نمیشه که دختر رو با لباس پسر ...

منم یه سری لباس دارم هنوز نو نو گفتم تو خونه بپوشه اما دوتا پیرهنی شلواری برای بیرون میخواد