2777
2789
نه هورمون رشد نزدم. 18 ماه براش امپول زدم ولی تا 2 سال هم مجاز14 ماه بعد قطع امپول پریود شدهمکمل هم ...

ممنونم که وقت میذارید جواب میدید،بنظرتون من چکار کنم ببرم دکتر دیگه؟یا به حرف دکتر اطمینان کنم.ممکنه دکتر اشتباه کنه؟

طب سنتی کاری نکردید؟

ممنونم که وقت میذارید جواب میدید،بنظرتون من چکار کنم ببرم دکتر دیگه؟یا به حرف دکتر اطمینان کنم.ممکنه ...

من تجربه م گفتم. از راهی ک رفتم راضیم. 

نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم ولی بلوغ زودرس خیلی چیز مرخرفی ب نظرم با دکتر دیگه هم مشورت کن  دخترتون 10 سال شاید پریود بشه  و قدش ممکنه بسوزه. طبق این سن استخوانی ک انقد سریع پیش میره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه م گفتم. از راهی ک رفتم راضیم. نمیتونم جای شما تصمیم بگیرم ولی بلوغ زودرس خیلی چیز مرخرفی ب ...

بله درست میفرمایید نگرانی من تمامی نداره انگار

انشالله دخترتون به قد دلخواه برسه

بله درست میفرمایید نگرانی من تمامی نداره انگارانشالله دخترتون به قد دلخواه برسه

ممنون عزیزم. انشالله که دختر شما هم ب سلامت این دوران بگذرونه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

سلام گلممن نمیتونم تاپیکتون در مورد تجربه من از بلوغ زودرس دخترم رو پیدا کنم.خواهش میکنم منو راهنمای ...

پسر من سن استخوانیش ۳ سال بیشتر بود 

جای خصوصیش مو داشت

دکتر گفت بلوغ نیست 

بازم دکتر ببرید 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ی فرمول هست ک بچها از سایت خارجی پیدا کردن قد و طبق سن و این چیزا حساب میکنن برا دختر شما 167 حساب ک ...

عزیزم میشه منو هم تگ کنید؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️