گوگولیتونمم مدیر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 عنوان هدیه دوست نداشتنی من😕📸📷📷📸📷📷📷 | مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 137 پست آخه منی که در صف مقدم مخالفیم لبوبو بودم چرا باید دوتا لبوبو هدیه بگیرم 😕😕😕😕🫨🫨🫨 تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 1404/07/23 | 21:16 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 من نوشتم نرماله اینقدر دختر عملی و ژلی و تزریقی دیدید که چشمتون دیگه یه شخص نرمال و عادی را زشت میب ... آره واقعا همینطوره همه عملیولی خب بنده خدا هم فک و بینی واقعا عمل میخاد اینجوری زشت بود دیدی حتی میگفت پسره گفته از ماشین پیاده شو آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 آره واقعا همینطوره همه عملیولی خب بنده خدا هم فک و بینی واقعا عمل میخاد اینجوری زشت بود دیدی حتی می ... چون همه عمل کردن ،معمولیا زشت دیده میشن اون پسره هم خیلی نامرد بوده تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 اون دختر منتظر یه دلگرمی بود فقط وگرنه هرکسی از عیوب صورتش آگاهه اصلا نباید دیت میرفت اینجوری بدتره که روحیش داغون میشه آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 چون همه عمل کردن ،معمولیا زشت دیده میشن اون پسره هم خیلی نامرد بوده آره خب نباید جلوش میگفت فوقش یه دور میزد باهاش بعد کات میکرد آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 اصلا نباید دیت میرفت اینجوری بدتره که روحیش داغون میشه کاش خدا عادلانه تر رفتار میکرد ،دخترای کمتر زیبا و پسرای بی پول واقعا گناه دارن انگار لایق عشق و عاشقی کسی نمی دونتشون تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 کاش خدا عادلانه تر رفتار میکرد ،دخترای کمتر زیبا و پسرای بی پول واقعا گناه دارن انگار لایق عشق و عاش ... واقعا همینه حالا دختر نباید زشت می آفرید واقعا دختر زشت انتخابش سختهمن پسر فقیر و زشت دیدم زن خوشگل داشته ولی دختر زشت سخته پسندش آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 واقعا همینه حالا دختر نباید زشت می آفرید واقعا دختر زشت انتخابش سختهمن پسر فقیر و زشت دیدم زن خوشگل ... منم دختر کمتر خوشگل دیدم که ازدواج خیلی خوبی داره ، شاید ما از درک مصلحت و حکمت خدا عاجزیم البته تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 منم دختر کمتر خوشگل دیدم که ازدواج خیلی خوبی داره ، شاید ما از درک مصلحت و حکمت خدا عاجزیم البته بله درستهالبته خوشگلا زیاد دنبالشون هستن مثل من و یوزارسیف 😂😂 آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 بله درستهالبته خوشگلا زیاد دنبالشون هستن مثل من و یوزارسیف 😂😂 پس به زاویرا سلام کن😂 تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 پس به زاویرا سلام کن😂 نه من از دستور اربابم اطاعت میکنم 🙈🙈😂😂😂 آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 نه من از دستور اربابم اطاعت میکنم 🙈🙈😂😂😂 شک ندارم،😐😂کاملا مشخصه، تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 شک ندارم،😐😂کاملا مشخصه، حرف گوش کنم خب😎😂 آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
گوگولیتونمم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/13 تعداد پست: 21856 حرف گوش کنم خب😎😂 ممکنه پوتیفار به خاطر حرف گوش کنی گردنتا بشکنه ها😂😂😂 تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند،ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم(:️ 🚶🏻♀️🚶🏻♀️🚶🏻♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 میشه درخواست قبول کنین لطفا آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار
hhhhahhhhh عضویت: 1400/01/24 تعداد پست: 2755 ممکنه پوتیفار به خاطر حرف گوش کنی گردنتا بشکنه ها😂😂😂 آخ گفتی 🥹🥹😂 آقا هستم...که داند بجز ذات پروردگار ؛ که فردا چه بازی کند روزگار