2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

من نمیتونم تاپیکتون در مورد تجربه من از بلوغ زودرس دخترم رو پیدا کنم.خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.

دختر من ۷ سال و ۹ ماهش هست.موهای زیر بغل کرکی داره و رشد سینه نداره.سن استخوانی ۱۰ سال هست.علت تفاوت این دو سن چی هست؟چکار باید انجام بدم

پزشک غدد میگه مشکلی نداره و مکمل داده

سلام گلممن نمیتونم تاپیکتون در مورد تجربه من از بلوغ زودرس دخترم رو پیدا کنم.خواهش میکنم منو راهنمای ...

من تا حدی اون تاپیکتون رو خوندم ولی گمش کردم الانم بالا نمیاد.نگرانم برا رشدش.قدش ۱۳۳/۵ و وزنش ۲۹

سلام گلممن نمیتونم تاپیکتون در مورد تجربه من از بلوغ زودرس دخترم رو پیدا کنم.خواهش میکنم منو راهنمای ...

سلام عزیزم اگ خواستی اونجا تکت میکنم چون ب جز من ده تا خانم دیگه هستن اندازه دکتر اطلاعات دارن کمکت کنن

دخترت بلوغ زودرس داره سن استخوانیش داره سریع پیش میره و بعدا کوتاه میشه  یکی از عوارض بلوغ زودرس همین زود ب زود بالارفتن سن استخوانی 

منم دخترم سن استخوانیش 11 سال بود ک امپول تاخیر بلوغ زدم ولی خودش 9ونیم سالش بود

الان 2 و نیم سال گذشته دخترم 15 سانت رشد کرده ولی سن استخوانی فقط 1 سال بالا رفته 

ب نظرم حتما حتما زیر نظر دکتر غدد خوب برو تا جلوی رشد سن استخوانی بگیری 

چون سن استخوانی 15 سال دیگه صفحات رشدش بسته میشه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هورمون رشد هم میزدید؟این امپول جلوگیری از بلوغ رو چه مدت و چندتا زدید؟مکمل هم میخورد؟

نه هورمون رشد نزدم.  18 ماه براش امپول زدم ولی تا 2 سال هم مجاز

14 ماه بعد قطع امپول پریود شده

مکمل هم کلسیم مرتب میخورد. زینک و امگا3 و ال ارژنین هم گهگاهی کنارش بهش میدادم

هورمون رشد هم میزدید؟این امپول جلوگیری از بلوغ رو چه مدت و چندتا زدید؟مکمل هم میخورد؟

ی فرمول هست ک بچها از سایت خارجی پیدا کردن 

قد و طبق سن و این چیزا حساب میکنن 

برا دختر شما 167 حساب کردم شد

اگ صفخات رشدش زود بسته نشه تا این قد میتونه رشد کنه