2777
2789
عزیزم این قل که چاق هست،چقدر اضافه وزن داره؟ال ارژنین ساشه چه مارکی هست؟

پدیاموند.

شکم و پهلو داره.‌ده کیلو 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ی ازمایش ساده هم هست ک مشخص ولی اصلش اوننمیدونم من زیاد تو زمینه امپول رشد اژلاع ندارم اونجا بعضی کا ...

ممنون گلم🩵♥️

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وزنشو کم کن با پزشک تغذیه

یعنی وزنش رو قدش تاثیر داره؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
یعنی وزنش رو قدش تاثیر داره؟

بله بسیار زیاد

پزشک تغذیه از دخترم انالیز گرفت چربی شکم و سینه داشت گفت باید کم کنیم.رشد سینه چه بخاطر چاقی چ بخاطر هورمون باعث بلوغ زودرس هست

بله بسیار زیادپزشک تغذیه از دخترم انالیز گرفت چربی شکم و سینه داشت گفت باید کم کنیم.رشد سینه چه بخاط ...

متاسفانه از نظر خوراک اصلااا پرهیز نداره و مراعات نمیکنه خب حق هم داره بچه س 

مامانش هم تنها کاری ک‌کرده تا وزن کم کنه باشگاه میبرتش ولی فرقی نکرده 

ولی خوب منم فک میکنم تا الان رشد قدی ش خیلی خوب بوده 

نگرانیم بعد از بلوغ شه ک فک کنم دو سه ماه آینده بشه

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
متاسفانه از نظر خوراک اصلااا پرهیز نداره و مراعات نمیکنه خب حق هم داره بچه س مامانش هم تنها کاری ک‌ک ...

هرچی چربیش کمتر باشه وزنش کمتر دیرتر پریود میشه 

مجبورش کن لاغر کنه. ورزش کنه  رژیم کم قند و چربی بهش بده  حیف میتونه قدش تا 170 ببره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

پسر من یک سالو نیم سن استخوانش عقب بود هورمون رشد بزنیم باید حتما؟

باید ازمایش هورمون رشد ازش بگیری اگ کمبود هورمون داشت استفاده بشه

باید ازمایش هورمون رشد ازش بگیری اگ کمبود هورمون داشت استفاده بشه

بلع کمبود هورمون رشد داشت 

حتما باید آمپول باشه؟

الان داره ۷سالش تموم میشه 

فک کنم قدش ۱۲۳اینا هس دقیق نمیدونم تند تند قدشو اندازه نمی گیرم 

بلع کمبود هورمون رشد داشت حتما باید آمپول باشه؟الان داره ۷سالش تموم میشه فک کنم قدش ۱۲۳اینا هس دقیق ...

حتما براش بزن چون طبق تجربه کاربرا میگفتن برا بچه مون نزدیم از ترس عوارض ولی وقتی ک دیگه دخترشون پریود شد براش زد 

مث گل پژمرده ک شکفته شد. بچه یهو سرحال شد ولی چون دیر زدن بلوغ مرحله اخر بود تاثیر ش م شد ماهای بعدش

عزیزم این ایرانی هست؟یوروویتال هم داره ساشه ایفوراور چی؟تعریف شنیدم

پدیا موند ایرانی

ولی ظاهراً خیلی دکتر ها تجویز میکنن