2777
2789
کمبود هورمون رشد داره احتمالا تاحالا ازمایش چند مرحله ای رشد دادن؟؟ اگ کمبودش داشته باشن قد نمیکشن ...

نه.اون چیه؟ ازمایش ساده خون دادن و هورمونی و امپول رشد براشون تجویز کرد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله صدرصد قد خیلی بلندی هم داره

یعنی بعد از بلوغ هم قدش بلند میشه؟معمولا چن سانت بعد از بلوغ افزایش قد دارن؟

ضمن اینکه از نظر ژنتیکی قد بلند نداره 

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
ارژی پلاس دادی الان پریوده

ال ارژنین نه ندادم..  گفتم اولین بار بهش بدم

اره اینماه پریود شده البته 12 سالش دیگه 14 ماه امپولش قطع کرده بود

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

نه.اون چیه؟ ازمایش ساده خون دادن و هورمونی و امپول رشد براشون تجویز کرد

اصلا ازمایش اون  چند مرحله تزشون تست میگیرن ک دقیق بفهمن چفدر بدنشون هورمون رشد ترشح میکنه

اصلا ازمایش اون چند مرحله تزشون تست میگیرن ک دقیق بفهمن چفدر بدنشون هورمون رشد ترشح میکنه

این ازمایش رو قبل از تجویز امپول رشد انجام میدن؟ یعنی دکترشون بدون ازمایش هورمون رشد تجویز کرده اشتباه کرده؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
یعنی بعد از بلوغ هم قدش بلند میشه؟معمولا چن سانت بعد از بلوغ افزایش قد دارن؟ضمن اینکه از نظر ژنتیکی ...

هرچی سن پریود کمتر باشه قد بیشتری میکشه. قد 156 برا 10 سال عالی حتی پریود بشه

کم کم 10 سانت رشد میکنه. ب نطرم بالا 168 میشه

اگ با همین قد تو 13 سالکی بود میگفتم حدودا 160 تا 164 بشه

خیلی بستگی ب سن داره 

خیلی خوبه این شربت یکی بخر بده

روی بچه های من اثر نداشت‌.ولی طناب رو تصادفا متوجه شدم خیلی تاثیر داره

ال ارژنین برای بچه های تپل ممنوعه. اینو دقت کن. من یه قل م‌چاقه براش تجویز نشد. اون دوقل لاغرن براشو ...

عزیزم این قل که چاق هست،چقدر اضافه وزن داره؟

ال ارژنین ساشه چه مارکی هست؟

این ازمایش رو قبل از تجویز امپول رشد انجام میدن؟ یعنی دکترشون بدون ازمایش هورمون رشد تجویز کرده اشتب ...

ی ازمایش ساده هم هست ک مشخص ولی اصلش اون

نمیدونم من زیاد تو زمینه امپول رشد اژلاع ندارم اونجا بعضی کاربرها برا بچهاشون میزنن میخوای سوال بپرس  حتما جوابت میدن

سلام عزیزم اگ خواستی اونجا تکت میکنم چون ب جز من ده تا خانم دیگه هستن اندازه دکتر اطلاعات دارن کمکت ...

اگه امکانش هست منم تگ کنید.. 

دخترم کلاس دومه ولی ۱۲۰ سانته

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته ❤️M❤️