2777
2789
دقیقا اونجا کاربر کایرا و انیل. همین مشکل دارن سن استخوانی بالا ولی بلوغ شروع نشدهدکتر دارو داده اگ ...

اسی به منی که ۳قلوهام بلوغ زودرس دارن و کوتاهی قد بگو از لحاظ تغذیه و ورزش چه کردی برای دخترت که من انجام بدم؟ دوتاشون وضعشون وخیم تره.‌متولد۹۲ هستند. یکیشون دوساله امپول میزنه به زور از ۱۲۶ رسیده به ۱۳۹

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
برای پسر من با اون رفرنس نوشت۱۳. بردم دکتر باز رفرنس رو باز کرد گفت۱۳ و نیم هست

یعنی فقط 6 ماه تفاوت داشت؟ ـ

من دخترم از 7 سال و نیم زیر نظر دکتر براش امپول زدم  دیگه اینماه بالغ شده پریود شده

فقط میخواسنم ببینم چقد دیگه رشد میکنه صفحاتش بسته نشده باشه

برا همین دیگه دکتر نبردم چون من همه مراحل این 4 سال رفتم  کاری هم از دستم برنمیاد جز مکمل ک بهش میدم و تغذیه و ورزش. ببینم خدا چی میخواد جقد رشد میکنه

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط 6 ماه تفاوت داشت؟ ـمن دخترم از 7 سال و نیم زیر نظر دکتر براش امپول زدم دیگه اینماه بالغ شد ...

۱۱سال و یک ماهشه. دو سال و نیم سن استخوانیش بیشتره. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی به منی که ۳قلوهام بلوغ زودرس دارن و کوتاهی قد بگو از لحاظ تغذیه و ورزش چه کردی برای دخترت که من ...

من راستش کار خاصی نکردم. امپول تاخبر زدم ک صفحات رشدش دیگه زیاد جلو نره بتونه قد بکشه

ورزش رزمی میکنه. مکمل بهش میدم. همین 

ولی تو اون تاپیک دکتر غدد برای بچهای قد کوتاه مکمل ال ارژنین مارک پدیا موند 3 ماه تجویز کرده. خیلی ها راضین

سلام استارتر عزیز

طبق تجربه شما

به نظرتون برا دختر ۱۰ ساله ک قدش ۱۵۶ و وزش ۶۳ کیلو هس 

بعد اینکه ظاهرا داره ب بلوغ میرسه 

امکان افزایش قد هس؟

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
یعنی فقط 6 ماه تفاوت داشت؟ ـمن دخترم از 7 سال و نیم زیر نظر دکتر براش امپول زدم دیگه اینماه بالغ شد ...

الان چه مکملی میدی؟ چه ورزش،هایی؟ من متوجه شدم طناب بشدتتت موثره

۱۱سال و یک ماهشه. دو سال و نیم سن استخوانیش بیشتره.

ن منظورم نوشته دکتر رادیولوژی با دکتر غدد. 6 ماه اختلاف داشت و بیشتر فت؟ 

من راستش کار خاصی نکردم. امپول تاخبر زدم ک صفحات رشدش دیگه زیاد جلو نره بتونه قد بکشهورزش رزمی میکنه ...

اونم میخورن

جواب نداده عزیزم. کلا رشد کندی دارن

الان چه مکملی میدی؟ چه ورزش،هایی؟ من متوجه شدم طناب بشدتتت موثره

ورزش کششی تو خونه انجام میده با ی برنامه رو گوشی نصب کردم تابستون ها کاراته یا تکواندو میره  

کلسیم و زینک ویتامین دی  امگا3 دادم. حالا ن همیشه ک معده درد بگیره

اینماه میخوام ال ارژنین امتحان کنم ببینم چطور میشه

اونم میخورن جواب نداده عزیزم. کلا رشد کندی دارن

کمبود هورمون رشد داره احتمالا  تاحالا ازمایش چند مرحله ای رشد دادن؟؟ اگ کمبودش داشته باشن قد نمیکشن لاغر و کوچیک میمونن

سلام استارتر عزیز طبق تجربه شمابه نظرتون برا دختر ۱۰ ساله ک قدش ۱۵۶ و وزش ۶۳ کیلو هس بعد اینکه ظاهرا ...

بله صدرصد قد خیلی بلندی هم داره

ورزش کششی تو خونه انجام میده با ی برنامه رو گوشی نصب کردم تابستون ها کاراته یا تکواندو میره کلسیم و ...

ال ارژنین برای بچه های تپل ممنوعه. اینو دقت کن. من یه قل م‌چاقه براش تجویز نشد. اون دوقل لاغرن براشون تجویز شد. قرصش هم هست .‌ساشه پودریش زهرماره

ال ارژنین برای بچه های تپل ممنوعه. اینو دقت کن. من یه قل م‌چاقه براش تجویز نشد. اون دوقل لاغرن براشو ...

دختر من لاغر تپل نیست