2777
2789
عنوان

مغزم قفل کرده واقعا امیدی ندارم

365 بازدید | 48 پست

ولی شاید راه چاره ای پیدا شه 

من فکر میکردم خیلی دختر خوش شانس و خوش بختیم ولی واقعا کم اوردم 

خدا هیچکسو با خونوادش امتحان نکنه

همیشه همه چیو متن تاپیک مینویسم ولی الان حتی امید ندارم که اینجا تعریف کنم و راه حلی پیدا کنم 

کسی بخواد گوش کنه بگین تعریف کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک دیگ هیچ ذ‌وقی واسه زندگی ندارم فقط ارزوم مرگه 

لطفا برا حاجتم ی صلوات بفرستین 🥺 ❤️ بلکه ان شاالله امشی معجزه شه برام 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ناشکری نکنم خدا به من زندگی خیلی خوبی داده ولی این اواهر یه دختر بلای جونم شده و خونوادمو با چالش درگیر کرده 

این دختر سنش خیلی کمه از خونواده خوبی نیست نمیخوام زیاد باز کنم سطح مالی و فرهنگیشون بشدت پایینه 

پیله برادر بی عقل من شده برای ازدواج برادرمم سنش کمه بچس ۲۰ ۲۱ سال بدون سربازی محصل بی پول پاستوریزه 

یعنی ماشین زیر پاش مال مامانمه مغازش مال منو مامانمه بهش پول تو جیبی میدیم 

این دختر و مادرش پیله کردن بگیریمش این برادر کم عقل منم هر روز جنگگگگگ که باید بیاین خواستگاریش 

اخه بچه تو دهنت بوی شیر میده چی داری که زن بگیری زنتم نکنه ما قراره خرجشو بدیم 

بفرما بگ‌و 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

دیگه امروز به حدیییییی اینا عذابمون دادن هرچقدر بگم کمه

مادرم مریض شده از شدت فشار روانی اینهمه راهو(شهر دیگه زندگی میکنم)اومدم بردمش دکتر برادرم اومده دنبالمون با دختره و دوستش دیگه مامانم گفت چرا ولمون نمیکنید اخه تو این حالم 

بعد این گفته بریم با مامان دوست دخترم صحبت کن نکنی ماشینو میکوبم فلان میکنم تهدید میکرد یعنی در حد جنون 

ناشکری نکنم خدا به من زندگی خیلی خوبی داده ولی این اواهر یه دختر بلای جونم شده و خونوادمو با چالش در ...

جدا از هر چیزی خوب آدما باهم فرق داره شاید اون دختر از نظر شما خوب نباشه ولی برای برادرتون مناسب و خوبه

اگر خانواده خوبی نداشته دلیل نمیشه خودش انسان بدی باشه و با خانواده نمیشه خیلی شخصیت یه فرد و قضاوت کرد

بنظرم بخوایین یه مدت رفت و آمد شکل بگیره و به چالش بکشین هر دوشون رو ببینین علاقه واقعی هست دختر خلقیاتش چطوره از روی هیجان نباشه بعد براش فکر میکنید بیست و یک سال سن کمی نیست

ناشکری نکنم خدا به من زندگی خیلی خوبی داده ولی این اواهر یه دختر بلای جونم شده و خونوادمو با چالش در ...

ان شاءالله برادرت سر عقل بیاد و شر دختره خانواده اشاز سر خانواده ات کنده بشه، برای حل شدن مشکلتون ۳ تا حمد خوندم 

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

دیگه امروز به حدیییییی اینا عذابمون دادن هرچقدر بگم کمهمادرم مریض شده از شدت فشار روانی اینهمه راهو( ...

هر دوشون رو پیش مشاور بفرستین مطمئنا بهتر می‌تونه کمک کنه هم به شما هم به اون دختر شاید واقعا تصمیم کورکورانه و از روی تشدید هیجانه 

بعد پیادشون کرده و مارو اورده خونه تهدید میکنه که میسوزنم میکشم منم دیگه پاشدم گفتم بزن ببینم تو انقد بزرگ شدی هرچی داریو میگیریم آس و پاس ببینیم چخبره برا ما قلدری میکنی

اینم دست بلند کرد(که سر اینم مطمعنم یه دعوای بزرگتر میشه چون شوهرم میفهمه و ول نمیکنتش)