2777
2789

۳ ماهه پدرمو از دست دادمو دیگه زندگی برام مثل قبل نیست 

یه دفعه یادش میفتم و میزنم زیر گریه

بند بند وجودم دل تنگه براش 

اونقدر غصه خوردم که چند روز پیش بیهوش شدم تو راه پله 

یه احساس خلا بزرگ دارم که با هیچی پر نمیشه 

با هیچی

واقعا از دل تنگی دلم میخواد به زمینو زمان چنگ بزنم 

شما چه حس و حالی دارید؟ 

وای ک چقدر الان حالم بده!

دارم توی ی تایپکی میگم

چون مادر ندارم

تنها رفتم زایمان کردم

یجوری زخم به قلبم زدن

حس میکنم دوباره بی مادر شدم!

از دست دادن سحته

ولی چیزایی ک بعدا تجربه میکنی از ادما

پوستتو میکنه

💕

منم عین شما

ده سال خوب نشدم🫠

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم قشنگم

اون الان فوت شده و رفته جای اصلی خودش. جایی ک همه ی ما میریم

ب این فکر کن ک گریه هیچ سودی نداره حداقل هروقت یادش افتادی ذکر بگو تا ثوابش برسه و پدرت شاد بشه

الهی هیچ وقت داغ عزیز نبینی

منم توی تاپیک هام زدم

متاسفانه عمر بابام خیلی زیاد نیست و خیلی فکرم مشغوله

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

عزیزم خدا رحمتش کنه 

بعدم داغ کمیه فکر کردی؟ فقط۳ ماه؟ توقع داری برگردی مثل قبل شی؟

سخت دراشتباهی جانم 

من پدربزرگم ۱۰۰ سالش بود ۱ ساله ک فوت شده هرشب باید یک ساعت زار بزنم تا خوابم ببره دلتنگی آدمو دیوونه میکنه به خودت فرصت بده زپان میبره 

من پدر مادرمو از دست ندادم ولی داغ عزیزدیدم

میدونم پدرمادر خیییلییی سختتره قابل مقایسه با مرگ بقیه نیست اصلا

ولی اینو میدونم بعد از مرگ عزیز زندگی ادم واسه همیشه تغییر میکنه هیچوقت مثل قبل نمیشی به قول مجتبی شکوری انگار همیشه یه فاصله ی نامرئی بین ادم و خوشبختی و شادی وجود داره

ولی قطعا با مرور زمان این غمه کمرنگ تر میشه هرچندهیچوقت کامل ازبین نمیره

منم پدرم شش ماه پیش فوت کرد، این روزا سخت ترین روزای زندگیمو میگذرونم خیلی حرف شنیدم، خیلی اذیتم کردن، خیلی

فقط به این فکر میکنم اگر پدرم بود نمیذاشت خم به ابروم بیاد ولی حالا که نیست خدا هم منو یتیم و بی پناه گیر آورده 🖤

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱

خدا بهت صبر و آرامش بده 

من 18 سال که مادرمو از دست دادم  هنوز تو مواقع حساس زندگی حالم بد میشه 

سر عقدم ، یا الان که باردارم ، وقتی استراحت مطلق شدم و هیچ کسی رو نداشتم 

ولی خب زندگی جریان نداره به مرور زمان حالت بهتر میشه 

عزیزم ۷ سال از فوت بابام میگذره هنوز هم همیشه براش گریه میکنم بعد هفت سال هنوز جرعت نکردم برم سر مزا ...

وای 😔 منم رفتن سر مزار خیلی برام سخته، باور ندارم که پدرم اونجاست واقعا دارم دق میکنم

یه نصیحت میکنم هیچ وقت فراموش نکن 

اولین چیزی که یادت میره  ازش صداشه..... هر روز صداشو مرور کن با خودت تا فراموش نکنی صداشو وگرنه غداب وجدان میگیری شدیدا.....

یادم رفته پدر داشتن چه حسیه بدون اغراق میگم واقعا فراموش کردم چه حسی داشته وقتی یکی میگه بابا یه کلمه گنگه برام 

انشالله دیگه غم نبینی روحش در آرامش باشه