2777
2789
عنوان

اگر پدر یا مادرت رو از دست دادی بیا اینجا 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۸۵ روزه که ندارمش از پاییز متنفرم از یک شنبه ها نفرت دارم از ساعت هفت صبح زخم خیلی بزرگیه که جاش ...

منم از پاییز متنفرم، از آبان لعنتی، از این روزای سرد که از این داروخونه به اون داروخونه دوییدم، چقدر راه رفتم تو حیاط و راه پله های بیمارستان لعنتی چقدر التماس کردم به خدا ولی تهش رفت که رفت

لعنت به پاییز 

لعنت به رسم این دنیا 

من خیلی بابایی بودم خیلی خیلی و هنوز توی ۵ مرداد ۹۸ گیر افتادم .....سعی کن تنها نمونی اصلا با رفیقات ...

منم گیر افتادم 

گیر افتادم تو پاییز سیاه امسال که یه داغ بزرگ گذاشت رو سینم 

حالا نمیدونم با سنگینی این داغ چیکار کنم 

وای ک چقدر الان حالم بده!دارم توی ی تایپکی میگمچون مادر ندارمتنها رفتم زایمان کردمیجوری زخم به قلبم ...

عزیزم روح مادرعزیزت شاد،منم پستو ریپلایی کردم 

اما قبول کن ،درکامنتها یه جوری حرف زدی انگارزایمان راحته یا خانمها  سخت میگیرن 

بعدفکرنکن چون تنها رفتی زایمان کردی ،یابعد گفتی تنهایی کارهاموکردم ریپلایی شدی 

بخاطر اون‌ساده کردن زایمان ریپلایی خوردی  ،وگرنه منم بعد زایمان فوری جبارا سرپابودم ،ولی اعتقاد دارم زایمان سخته ،خیلی زیاد

وگرنه یه سر برو بخش nicu،پراز زنهای که بعد زایمان. تازه باید بیان جگرگوشه اشون تو دم ودستگاه وسرم و...بینین زجر بکشن 

خودم بعدسزارین ،بچه ام یک ماه اونجا بود،چه ها کشیدم خدامیدونه ،فقط ارزو میکنی بری خونه،دیگه پذیرایی وکمک و..هیچی نمی خوای همین که با بچه برگردی خونه فکرمیکنی خوشبخترینی

منم از پاییز متنفرم، از آبان لعنتی، از این روزای سرد که از این داروخونه به اون داروخونه دوییدم، چقدر ...

دقیقا بابایی منم ۲۰ آبان از دنیا رفت 

۱۰ سال تمام زمین گیر بود چشم به راه یکی بیاد حالش رو بپرسه 

این حقش نبود بعد ۱۰ سال بجای اینکه سر پا بشه زیر خروار ها خاک خوابیده باشه 

منم پدرم شش ماه پیش فوت کرد، این روزا سخت ترین روزای زندگیمو میگذرونم خیلی حرف شنیدم، خیلی اذیتم کرد ...

یکی میگفت وقتی میرن از پشت شیشه های این دنیا نگاهمون میکنن و حواسشون بهمون هست، حواسش بهت هست عزیزم فقط ندیدنشونه که میشه بزرگترین حسرت

منم گیر افتادم گیر افتادم تو پاییز سیاه امسال که یه داغ بزرگ گذاشت رو سینم حالا نمیدونم با سنگینی ای ...

چرا نمیری سر مزارش چشم انتظارته 

من هفته ای دوبار میرم 

دوشنبه ها و پنج شنبه ها 

آرامش خیلی خاصی داره

پدر شما بهشت زهرا به خاک سپرده شده ؟

دلتنگی که بیاد سراغت دیگه زمان برات معنی نداره چه یه روز باشه که از دستش بدی چه چندین سال فقط دوست داری اون لحظه زار بزنی ۲ساله پدرم رو از دست دادم 🖤😔😔دلم صدای نازنین و بغل گرمش رو میخواد 😭😭

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

چرا نمیری سر مزارش چشم انتظارته من هفته ای دوبار میرم دوشنبه ها و پنج شنبه ها آرامش خیلی خاصی دارهپد ...

بله عزیزم 

میرم آخر هفته ها 

اما یه سنگ سرد هست اونجا، نه صداش هست، نه خنده هاش، نه دستاش … خیلی دلتنگم خیلی

دلتنگی که بیاد سراغت دیگه زمان برات معنی نداره چه یه روز باشه که از دستش بدی چه چندین سال فقط دوست د ...

آخ بغلش 

نمیدونی چجوری دارم له له میزنم که یک بار دیگه سفت بغلش کنم 

اونقدر بغلش کنم که سیر بشم 

خیلی بی تابشم خیلی

عزیزم روح مادرعزیزت شاد،منم پستو ریپلایی کردم اما قبول کن ،درکامنتها یه جوری حرف زدی انگارزایمان راح ...

شما کسی ک نداره رو میری بهش میگی غلط کردی فقیری و میگی من شاکرم؟ 

تاپیک بیمارسنان بچه ام هست. من از فضا نیومدم

.

فقط گفتم محدودیت تورو قوی میکنه

اونقدر سخت نیست ک تنها باشی نتونی و بمیری..

خیلی زنها توی شرایط من بودن

من اولین نبودم آخرینم نیستم

منم فکر میکردم حیلی سخته..میمیرم و نیمتونم

ولی شد ..

اجبارا سرپا میشی

خدا کمک میکنه جای همه.

💕