2777
2789
عنوان

اگر پدر یا مادرت رو از دست دادی بیا اینجا 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

روحش شاد عزیزم منم پنج شنبه سال مادره هیچ آرزویی ندارم فقط یک بار دیگه بتونم صداشو بشنوم درسته کم تر براثر گذر زمان گریه می‌کنی اما هیچ خاطره ای از یادت نمیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال و نیمه پدرمو از دست دادم، هنوز باورم نمیشه، مدام باهاش حرف میزنم، وحشتناک تر از این حس نیست

دردش تا استخونامو میسوزونه

سر مزارش بلند بلند گریه میکنم و به زور ساکت میشم

خدایا منم بابامو میخوام

منم ۸۵ روزه که ندارمش از پاییز متنفرم از یک شنبه ها نفرت دارم از ساعت هفت صبح زخم خیلی بزرگیه که جاش ...

امیدوارم خدا یه قلبامون صبر بده عزیزم 

رسم این دنیا واقعا تلخه که عزیزتو میگیره و میبره و یه ثانیه ام نمیذاره دوباره ببینیش 😔😔

یکسال و نیمه پدرمو از دست دادم، هنوز باورم نمیشه، مدام باهاش حرف میزنم، وحشتناک تر از این حس نیستدرد ...

منم بابامو میخوام 😔 ولی از این دلتنگی کجا فرار کنیم 

کجا بریم که اندازه یک لحظه بتونیم ببینیمشون، لمسشون کنیم 

وای از این دنیا …

آخ بغلش نمیدونی چجوری دارم له له میزنم که یک بار دیگه سفت بغلش کنم اونقدر بغلش کنم که سیر بشم خیلی ب ...

روحشون شاد خدا به دلت آرامش بده  خیلی سخته دلت چیزی رو بخواد که میدونی دیگه تا آخر عمرت نمیتونی لمسش کنی 😭😭😭کاش زمان برمیگشت قبل ۴ آذر دو سال پیش شب قبل پیش بابام بودم اون دستای نرمش توی دستام بودند 😔😔

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

منم بابامو میخوام 😔 ولی از این دلتنگی کجا فرار کنیم کجا بریم که اندازه یک لحظه بتونیم ببینیمشون، لم ...

اکثر شبا خوابشو میبینم، برم خونه بابام ، از توی چمدون لباساشو درمیارم پهن میکنم بغل میگیرم لباساشو

عینکشو، نوشته هاشو، دلم نمیاد تو ماشینش بشینم

امان از یتیمی، از بعد فوت بابام هیچی برام قشنگ نیست

دلم فقط ی لحظه دیدنشو میخاد

ی دفه رفت بدون هیچ زمینه مریضی،

امیدوارم خدا یه قلبامون صبر بده عزیزم رسم این دنیا واقعا تلخه که عزیزتو میگیره و میبره و یه ثانیه ام ...

میدونی دردش کجاست اینکه میگن با گذشت زمان خوب میشیم 

اما اینطور نیست اتفاقا توی هر جایی هر لبخندی هر مهمانی و عید و مراسم و ..... زخمش هزاران برابر به قلبت میزنه 

جای خالیش 

صداش

حرفاش 

خنده هاش 

حتی گریه هاش 

من حتی حموم هم میرم قلبم میگیره چون یاد وقتایی که با دستای خودم توی حموم میشستم 

موقع شامپو چشماش رو نمی بست