2777
2789
عنوان

این پیام یعنی چی

76 بازدید | 6 پست

سلام دوستان این پیام از شماره کسی که ۳ ساله باهم دراتباط نیستیم و هیچ خبری از هم نداریم برام اومده 

ینی چی ؟؟؟؟

طرف خودش میدونه این پیام برای من اومده یا خودش عمدا فرستاده ؟؟؟

شما مخاطب اضطراری من هستید. من به کمک نیاز دارم. این موقعیت تقریبی من هست:

توجه: هنگام فعال بودن ویژگی SOS اضطراری اطلاعات موقعیت در زمان واقعی به‌روز می‌شوند. به یاد داشته باشید که شخصی که به کمک نیاز دارد ممکن است نتواند با شما تماس بگیرد.

گوشی یه تنظیماتی داره که شماره یکی که مورد اعتمادته رو تنظیم میکنی وقتی احساس خطر کنی سه بار پشت هم دکمه بغل گوشی میزنی لوکیشن براش ارسال میشه

شاید قبلا تنظیم کرده بوده و الان واقعا در خطره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی در خطره یطوری برات پیام فرستاده تو توی دسترس بودی پیام بفرسته یطوری باید کمکش کنی اگه نگه ک دستم خورده حتما همین الان دست ب کار شو

کوروش بزرگ❤ بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری، هر دو رنج است. پس اگر هم‌فکر خود نیافتی، مثل خدا تنها باش

گوشی یه تنظیماتی داره که شماره یکی که مورد اعتمادته رو تنظیم میکنی وقتی احساس خطر کنی سه بار پشت هم ...

مرسی از توضیحاتتون 

مطمئن شدم که دستش خورده 

چون اون آدم خودش منو گذاشت رفت الانم ازدواج کرده منم ازدواج کردم دلیلی نداره بهش زنگ بزنم