2777
2789

برای کارای تقریبا حرفه ای

چه مارکی خوبه 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
کیچن ایدبیسمارکتکنواینا رو دارم راضیم

شما قنادی با ۱۵ سال سن؟ اینهمه برند میخوای چیکار😂

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیچین اید عالیه اما خیلی گرونهو هنریچ هم خوبهمنم دنبال همزن، خوب اما مناسبم

بله کیچن گرونه 

بماهم هنریچ پیشنهاد کردن احتمالا همونو بگیریم

شما قنادی با ۱۵ سال سن؟ اینهمه برند میخوای چیکار😂

سلام خوبی یه سوال داشتم تو یه تاپیک در مورد غدد لنفاوی پسرتون گفتین پسر منم داره امسال هم از وقتی مدرسه رفته خیلی مریض میشه ،مال پسر شما خوب شد ممنون میشم جواب بدین

کیچین اید عالیه اما خیلی گرونهو هنریچ هم خوبهمنم دنبال همزن، خوب اما مناسبم

سلام عزیزم همزن خریدید؟😃

ما پریروز رفتیم گرفتیم برند اشمید آلمان 

کمتر مغازه ای دارنش منتها ی مارک درست حسابی و معتبره 

من هنریج رو از نزدیک دیدم بدنش پلاستیکی و خیلی چیزای دیگ یکم ضعیفه

قیمتش هم حدودای ۱۱ تومن

سلام خوبی یه سوال داشتم تو یه تاپیک در مورد غدد لنفاوی پسرتون گفتین پسر منم داره امسال هم از وقتی مد ...

سلام عزیزم بله مال پسر من از بین رفت دقیقا یادم نیست کی

ولی توی سونو گفتن که چیز خاصی نیست 

اگه سونو دادی نگران نباش دیگه

گاهی زود از بین میرن گاهی طول میکشه

گاهی با عفونت گلو و سرماخوردگی زیاد و بزرگ میشن 

سلام عزیزم بله مال پسر من از بین رفت دقیقا یادم نیست کیولی توی سونو گفتن که چیز خاصی نیست اگه سونو د ...

ممنون نه سونو ندادم می‌خوام هفته بعد ببرم چکاپ ،امسال هر دو هفته یه بار مریض میشه البته دخترم هم اینجوریه ولی پسرم غدد لنفاوی گردنش بالا اومده پیش گوش و حلق و بینی هم بردم گفت حساسیت داره والله نمی‌دونم خیلی نگرانم ممنون که جواب دادی

سلام عزیزم بله مال پسر من از بین رفت دقیقا یادم نیست کیولی توی سونو گفتن که چیز خاصی نیست اگه سونو د ...

پسر شما هم لاغر ؟ پسر من لاغر تو حالت عادی دیده نمیشه وقتی گردنشو بالا میگیره مشخص میشه و سمت چپ گردن بزرگتر و بیشتر،

پسر شما هم لاغر ؟ پسر من لاغر تو حالت عادی دیده نمیشه وقتی گردنشو بالا میگیره مشخص میشه و سمت چپ گرد ...

سلام عزیزم دختر منم دقیقا همینجور بود از عید تا حالا هر روز مریض بود با غدد لنفاوری بزرگ  بردمش جراح گوش و حلق و بینی عکس گرفت  مشخص شد که لوزه سوم بسیار بزرگی داره عمل کرد 

سلام عزیزم دختر منم دقیقا همینجور بود از عید تا حالا هر روز مریض بود با غدد لنفاوری بزرگ بردمش جراح ...

واقعا ؟ منم پسرم هر وقت مریض میشه شبها آبریزش از دهان داره با دهان باز می‌خوابه خرو پف می‌کنه خیلی زود زود هم مریض میشه امسال که مدرسه می‌ره افتضاح مریض میشه بردم گوش و حلق و بینی گفت حساسیت داره باعث تجمع خلط پشت حلق میشه

هم اشتهاش کم بود هم لاغر شده بود الان ۱۰ روزه عمل کرده ماشاالله خیلی خوب شده

خدا رو شکر کاش مال پسر منم لوزه باشه البته همه میگن لوزه س ولی من نگرانم قبلاً فقط دو طرف گلوش بود یه سری کامل هم از بین رفت ولی الان دو سه روزه باز مریض شده ورم کرده و طرف چپش دو تا هم اضافه شده پسر منم خیلی بدغذاست و لاغر 

واقعا ؟ منم پسرم هر وقت مریض میشه شبها آبریزش از دهان داره با دهان باز می‌خوابه خرو پف می‌کنه خیلی ز ...

وای دقیقا همین علائم رو دختر منم داشت حتما ببر جراح گوش حلق و بینی نه متخصص  بگو عکس لوزه بنویسه منم ده بار بردم دکتر همشون میگفتن الرژی و حساسیت تا این دکتر جراح خدا خیرش بده گفت عکس مینویسم حتما لوزه سوم داره که همونم شد  فرداش ناشتا بردیمش بیمارستان  عملش ۱۰ دقیقه طول کشید راحت شدیم بخدا