2777
2789
عنوان

همزن کاسه دار چه مارکی خوبه کسی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 20 پست
سلام عزیزم دختر منم دقیقا همینجور بود از عید تا حالا هر روز مریض بود با غدد لنفاوری بزرگ بردمش جراح ...

ممنون انشالله دخترتون همیشه سلامت و تندرست باشه ،دعا کن برای پسر منم چیزی نباشه

خدا رو شکر کاش مال پسر منم لوزه باشه البته همه میگن لوزه س ولی من نگرانم قبلاً فقط دو طرف گلوش بود ی ...

انشاالله گل پسرت حالش خوب بشه واقعا درکت میکنم من بسکه از پاییز حرص خوردم به خاطر مریضی این بچه تپش قلب و افسردگی گرفته بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله گل پسرت حالش خوب بشه واقعا درکت میکنم من بسکه از پاییز حرص خوردم به خاطر مریضی این بچه تپش ...

بخدا منم دیونه شدم دو تاشون از مهر تا الان دو هفته خوبن باز مریضن خودم هم آدم استرسی هستم با کوچکترین سرفه ای هزار تا فکر و خیال میکنم ،

بخدا منم دیونه شدم دو تاشون از مهر تا الان دو هفته خوبن باز مریضن خودم هم آدم استرسی هستم با کوچکتری ...

درکت میکنم عزیزم بخدا منم همین بودم اصلا شبا از صدا خرخرش و ابریزش بینی و دهنش روانی میشدم هر روز خدا مریض بود  خداروشکر مثل یه کابوس بود که تموم شد انشاالله که دوره ی سختی شما هم تموم میشه ارامش به زندگیت برگرده🙏🙏🌹