۱ بهمن دعوا کردیم دلش پر بود سر من خالی کرد .
توی دعوا از تخ دلش گفت ۱۲ سال ک درس خوندی خونه من حرومت باشه . گفت بدبخت جهیزیه ت رو من میخوام بگیرم
هزاران دفعه گفت حرومت باشه برا چیزای مختلف
گفت اون بخاری که روشنه و گرم میشی باهاش حرومت 😂💔
بچه ها آنقدر گفته تو این سال ها حرومت ک مثلا میخوام وعده غذا بخورم ناخودآگاه میگم الان این غذایی ک جلومه هم راضی نیس بخورم ازش حرومه برام . بخوام میتونم نخورم ها چیزی ولی مامانم ناراحت میشه
۲۱ سالمه یدونه پیرهن مجلسی ندارم . مجبوری بلوز میخرم با دامن میپوشم یا با شلوار
امسال شهریور عروسی بود میخواستم نرم ولی فامیل نزدیک بود نمیشد نرفت . خلاصه رفتم عجله ای بلور گرفتم ی سری چیزای دیگه هم گرفتم شد ۳ونیم تومن فک کنم یا نهایت ۴
خوب بودیم اون زمان یهو برگشت گفت با خنده حرومت باشه
اصلا کپ کردم ی لحظه نفهمیدم چیشد شکستم🥲
این بشر پارسال ک میرفتم دانشگاه ۳ روز در هفته کلاس داشتیم روزی ۳۰ هزار تومن بهم میداد 😂😂😂 انقد گفتم اینجا همه میشناسن. .
ماه پیش هم گفت مامانت تو رو دختر گوزیده
یبارم فروردین امسال دعوای شدید کردیم برگشت بهم گفت تخم سگ تخم خر خراب هستی پسفردا تو خیابون دنبالت میگردیم . مثلا ناخن بلند کنم خوشش نمیاد لاک بزنم دعوا میکنه
جلو ماها هم دستش تو شلوارشه راحت 💨💨💨💨😅و یا دست تو بینی
بعد میگه تو چرا از دست من چیزی نمیگیری بخوری
یادمه ۳سال پیش ک کنکوری بودم اتاقم بخاری نداشت سرد بود نمیتونستم درس بخونم . گفت بخاری نمیخرم برات
دیکه ما هم بخاری اتاق داداشم رو آوردیم داداشم موند سرما 🥲
بچه ها فقط درد و دل هست چیزایی ک گفتم نمیخوام انرژی منفی بدم بهتون فدا سر من و همه دخترایی ک پدرای خوبی نداریم ...
میگید حالا برو سر کار اجازه نمیدن و اینکه بازم کنکوری هستم
تو این روز مادر روز پدر ها . از مقام حرف میزنن درک میکنم چون مامانم نسبتا خوبه ولی تو تی وی هر چقدر میگن پدر حمایتگر پدر کوه هست برا فرزندش هیچ درکی ندارم 🙃