2777
2789

۱ بهمن دعوا کردیم  دلش پر بود سر من خالی کرد .

توی دعوا از تخ دلش گفت ۱۲ سال ک درس خوندی خونه من حرومت باشه . گفت  بدبخت جهیزیه  ت رو من میخوام بگیرم 

هزاران دفعه گفت حرومت باشه برا چیزای مختلف 

گفت اون بخاری که روشنه و گرم میشی باهاش حرومت 😂💔

بچه ها آنقدر گفته تو این سال ها حرومت ک مثلا میخوام وعده غذا بخورم ناخودآگاه میگم الان این‌ غذایی ک جلومه هم راضی نیس بخورم ازش حرومه برام . بخوام میتونم نخورم ها چیزی ولی مامانم ناراحت میشه 

۲۱ سالمه یدونه پیرهن مجلسی ندارم . مجبوری بلوز میخرم با دامن میپوشم  یا با شلوار 

امسال شهریور عروسی بود  میخواستم نرم ولی فامیل نزدیک بود نمیشد نرفت . خلاصه رفتم عجله ای بلور گرفتم ی سری چیزای دیگه هم گرفتم شد ۳ونیم تومن فک کنم یا نهایت ۴ 

خوب بودیم اون زمان یهو برگشت گفت با خنده حرومت باشه 

اصلا کپ کردم ی لحظه نفهمیدم چیشد شکستم🥲

این بشر پارسال ک میرفتم دانشگاه ۳ روز در هفته کلاس داشتیم روزی ۳۰ هزار تومن بهم میداد 😂😂😂 انقد گفتم اینجا همه می‌شناسن. ‌. 

ماه پیش هم گفت مامانت تو رو دختر گوزیده

یبارم فروردین امسال دعوای شدید کردیم برگشت بهم گفت  تخم سگ تخم خر  خراب هستی پس‌فردا تو خیابون دنبالت میگردیم . مثلا ناخن بلند کنم خوشش نمیاد لاک بزنم دعوا میکنه 

جلو ماها هم دستش  تو شلوارشه راحت 💨💨💨💨😅و یا دست تو بینی 

بعد میگه تو چرا از دست من چیزی نمیگیری بخوری 

یادمه ۳سال پیش ک کنکوری بودم اتاقم بخاری نداشت سرد بود نمیتونستم درس بخونم .  گفت بخاری نمیخرم برات 

دیکه ما هم بخاری اتاق داداشم رو آوردیم داداشم موند سرما 🥲

بچه ها فقط درد و دل هست چیزایی ک گفتم نمیخوام انرژی منفی بدم بهتون فدا سر من و همه دخترایی ک پدرای خوبی نداریم ... 

میگید حالا برو سر کار اجازه  نمیدن و اینکه بازم کنکوری هستم 

تو این روز مادر روز پدر ها  . از مقام حرف میزنن درک میکنم چون مامانم نسبتا خوبه ولی  تو تی وی هر چقدر میگن پدر حمایتگر پدر کوه هست برا فرزندش هیچ درکی ندارم 🙃

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر با جزییات همه را گفتی و یادت مونده هنوز فراموش کن اینجوری خودت ضربه میخوری✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

@margrit   عزیزم شما در این تاپیک بودین گفته بودین که ازش بگذر من حاضر بودم پدرم بود و فحشم میداد ولی کاش بود؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

منم درکی ندارم عزیزمخداکنه اگه روزی دختردار شدیم دخترمون درک کنه لاقل عذاب وجدان اونو نداشته باشیمهم ...

درسته 

تاپیکات خوندم شما هم ک همش درگیری با نامزدت 

انتخابت درسته ؟مطمعنی؟

ب نظرم ما ها ک عشق و محبت دریافت نکردیم از پدر و عزت نفس مون یکم مشکل داره 

اگه ازدواج کنیم هم باز درگیر هستیم با همسرمون

@margrit عزیزم شما در این تاپیک بودین گفته بودین که ازش بگذر من حاضر بودم پدرم بود و فحشم میداد و ...

@margrit   ی آره نه بگو دیگه 

سلام معذرت میخوام بله

عزیز خودتون پیام رو پاک کردین ؟ آخه نیس کامنت تون

اره حتما خودم پاک کردم چطور مگه ؟

خواستم بدونم چرا 

حالا ی سوال چرا واقعا باید بگین  پدرم کتش بود فحش نیداد ولی بود 

چرا واقعا دلتون باید برا اون جور آدم تنگ میشه نمیخوام بی ادبی کنم ها فقط میخوام بدونم  الان رابطه مزخرفی ک با بابام دارم یعنی بعد نبودنش واقعا دلم تنگ میشه ؟؟؟ 

خواستم بدونم چرا حالا ی سوال چرا واقعا باید بگین پدرم کتش بود فحش نیداد ولی بود چرا واقعا دلتون بای ...

بابام فحش نداده ولی یه چیزی بدون پدر بمیره دختر پشتش خالی میشه .پدر بد از دست دادنش مثل پدر خوب ازدست دادن مصیبته

لایک نکنید .توروخدا 
بابام فحش نداده ولی یه چیزی بدون پدر بمیره دختر پشتش خالی میشه .پدر بد از دست دادنش مثل پدر خوب ازدس ...

اوکی ممنون