2777
2789
عنوان

شب باب الحواج هرکی آرزومنده بیاد

290 بازدید | 50 پست

سلام بر همه ی آرزو مندان ..امشب شب قمربنی هاشمه ...کسی که هیچکس ازدرخونه اش بدون جواب بیرون نمی ره ...هرکسی آرزو داره ...حاجت داره بیاد ...حاجتون رو بگید برای هم دعا کنید ....یا باب الحواج آرزوی همه این جمع رو برآورده کن ...نزار دست خالی ازدرب خونه ات بیرون برن ..به تک تک شون نگاهی بنداز ...همشون دردمندن ...غصه دارن ...بحق دستهای بریده ات ..بحق علی اصغر تشنه ات کمکشون کن ...به منم نیم نگاهی بنداز ...یاقمربنی هاشم 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یا قمر بنی هاشم

به نیت قبولی من در رشته موردعلاقم هم دعا کنید

و بارداری زهرا به پسر سالم و صالح

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی سردرگم شدم تو زندگیم لطفا برام دعا کنید. زندگیم از همه نظر درست بشه

یا باب الحوائج به ین دخترم هم نگاهی بنداز

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
سلامتی پسرم و مادرمخونه عالی برای من ومادرمسایه عزیزانم مستدام

یا باب الحوائج

پس چرا من دست خالی رفتم 

هرچی بهش گفتم تو پیش خدا واسطه شو سید ابوالفضل سالم بیاد آخرشم بچه 18 روزم رفت پشت در بهشت 

خیلی دلم دلگیره ازت 😭😭😭

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات