2777
2789
عنوان

شب باب الحواج هرکی آرزومنده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 50 پست
یا ماه کربلا ...به این دختر من به قلبش آرامش و شادی بده

:)))))🩵مرسی از دعای پرمحبتتون ایشالا

ایشالا امضای آقا پای حاجت وخواسته دلتون باشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
انشالله ...نگاهی یا قمر بنی هاشم

فدات ازته قلب صداش کن همین

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من دعا کنید راهمو پیدا کنم تو زندگیم گره خوردم

یا باب الحوائج گره این دخترم هم بحق دستهای بریده ات باز کن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
ای عزیزه ام البنین تولدت مبارکه همه ی جهانیان مراده تمام دوستداراتو بده مراد من حقیرم بده😭😭

یا باب الحوائج این دختر دردمندمنم ببینش