2777
2789
عنوان

چشم پاکه این پسر یا نه ❓

508 بازدید | 118 پست

جریان از این قراره در حال اشنایی هستیم و ایشون گفت دوست نداره همسرش بیرون مانتو جلوباز بپوشه (دو سه باری پوشیدع بودم ولی هیزی ندیدم ازش البته میتونه فیلمش باشه ) پرسیدم شلوارم اوکیه؟ (اسکینی بود ولی چندان تنگ نبود ) گفت ارع ولی شلوارایی تحت نام ساپورت نه

بشوخی ازش پرسیدم از کجا میدونی ساپورت چیه( خواهشا به این سوال گیر ندین، بحث من سر یه چیز دیگه هست چون ادعا داشت از مدل لباسا سر درنمیاره و حس میکردم جانماز اب میکشه پرسیدم)

گفتش که زنداداشم چندبار پوشیده( عروسشون با خانواده همسرش چندسالع داره تو یه خونه زندگی میکنه)

منم بهش توپیدم تو چرا توجه کردی اون چی پوشیده و یادت مونده با این حجم از دغدغه

که گفتش ندیده و فقط شنیده از مادرش که عروسشون با این لباس داشت تا باغ میرفت و مادره گفته برو عوض کن ( عقاید سنتی مذهبی تعصبی داره مادرشوهر و پدرشوهرش)

حتی گفتم قسم بخور و قسم جون مادرشو خورد که تاحالا ساپورت هیچکسی تو بدنش ندیده . مادرشو خیلی احترام قائلع براش هرچند که حس میکنم دیده خودش

حسم شدیدا میگه چشم ناپاکی زنداداششو کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما برای ازدواج بسیار نابالغی کلا

اون اقا هم اصلا گزینه ازدواج نیست از نظرمن

پوشش شما رو دیده بود مسلما

اینکه بعد بیاد خطو نشون بکشه تو کت من یکی نمیره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چشم پاکیشو نمیدونم ولی بد دله

ردش کن به نظرم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حسم شدیدا میگه تو فعلا وارد رابطه نشو

هیچی نشده بهش گیر میدی و تهمت میزنی ب ناموس خودش چشم داره

والا پسره خوب بلاکت نکرده

بعدشم ساپورت رو همه عالم و آدم میشناسن چیز عجیبی نیس و همه درموردش حرف زدن اینم قطعا دیده و شنیده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ب حست اعتماد کن

حساسیت هست اعتماد چی

در کل از پسرایی که درباره ظاهر اظهار نظر میکنن خوشم نمیاد.

تو یه خشمی داری بابت یک سری رفتارهاش شاید همین که مانتو جلو باز نپوش که داره تبدیل میشه به حساسیت

خشمت رو سرجاش ببین تا به چیز بدی مثل حساسیت تبدیل نشه.

ببخشیدا ولی جانماز آب میکشه اصلا اینجا بکار نمیره استارتر عزیز

اینکه میگه به جون مادرم تاحالا تو عمرم چشم ناپاکی نکردم و ساپورت هیچکسی ندیدم تو تنش

پورن تاحالا ندیده با ۲۶ سال سن حالا هفت سال بود که خودارضایی داشت