2777
2789
عنوان

شب باب الحواج هرکی آرزومنده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 50 پست
ترو خدا دعا کنید آرمان امیدی حالش خوب شه

یا قمربنی هاشم به حق دستای بریده ات ببینش

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

به نیت حاجت روایی همه کسایی که توی این تاپیکن از جمله استارتر 

14 بار یا کاشف الکرب عن وجه الحسین(ع) اکشف کربی بحق اخیک الحسین (ع) میخونم

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برام دعا کنید تو کارم موفق بشم یه بخت خوب نصیبم شه

یا باب الحوائج نگاهی

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یا قمر بنی هاشم ی نگاهی به منم کن زندگیم درست بشه شوهرم اخلاقش خوب بشه داداشام شغل خوب و زندگی خوب داشته باشن 

انشالله همگیتون حاجت روا بشید منم دعا کنید

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت

برام دعاکنین عشقم برگرده

ایشالا همه حاجت روا شن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
پس چرا من دست خالی رفتم هرچی بهش گفتم تو پیش خدا واسطه شو سید ابوالفضل سالم بیاد آخرشم بچه 18 روزم ر ...

یا قمربنی هاشم این بچه ام رو هم ببین