2777
2789

پول و درس و...دختر و پسر مثل هم و خیلی هم رو دوست دارن 

فقط مشکل که بیشتر حساس شدیم اینکه ۲تا از پسردایی های داماد معلولیت دارن 

۲تا از بچه های خواهرداماد معلولیت داشتن و فوت شدن 

بچه های بقیه خواهر و برادر داماد سالم

ارثی عصبی هستن و روی مغز اثر گذاشته 

روی بارداری و بچه دارشدن تاثیر داره؟

این جریان رو تازه خالم متوجه شده و از قبل نمدونستیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی آزمایش بدین نمی‌دونم اسم آزمایش چی بود 

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

حتما قبل ازدواج برن پیش متخصص ژنتیک و مشاوره بشن اون به خانم مبگه دقیقا چه احتمالاتی وجود داره و چه ازمایشاتی باید انجام بدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه ژنتیک شو دارن ‌

از طرف داماد خانواده مشکله 

یعنی شوهر خواهرش 

بقیه خواهر و برادرا اوکی اند 

احتمال داره این پسره هم مشکل دار باشه؟

اون پسردایی هارو هم نمدونم

بله‌کنسله عزیزم یکم بیشتر تحقیق گن متوجه میشی ☺️درسته شاید قطعی نباشه و این مشکل براش پیش نیاد اما ب ...

اصلا بر فرض که بچه شون سالم به دنیا بیاد با سفید شدن تار به تار موهاشون تو بارداری میخوان چیکار کنن؟ پیر میشن تا بچه دنیا بیاد 

دختر خالمه

دختر و پسر اگه فامیل هستن  بگو بیخیال این ازدواج بشه

اگرم غریبه هستند یه مشاوره‌ ژنتیک برن دوتایی  کامل توضيح میدن براشون

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
حتما قبل ازدواج برن پیش متخصص ژنتیک و مشاوره بشن اون به خانم مبگه دقیقا چه احتمالاتی وجود داره و چه ...

همه برادر و خواهراش بچه هاشون سالمن 

ولی همین یه خواهر ۳تا بچه اورده ۲تا معلول و فوت کرده که نگفتن 

احتمال داره واقعا که داماد ما مشکل دار باشه؟