جمعه رفتیم بیرون با دختر عمه من و شوهرش و بچش خلاصه سر نوبت بلیط گرفتن شوهر دختر عمم با چند تا مرد گنده درگیر شد و خانواده اونا هم اومدن زیاد بودن نزدیک ۲۰ نفر ما ۴ نفر یه بچه من هم کسی که شوهرمو زد رو زدم هم جداشون کردم هم موقع جدا کردن کتک خوردم افتادم زمین پام کبود شد بعد دیشب میگه زیاد بزرگش نکن من اصلا ندیدمت دروغ میگی بعد از دختر عمم تعریف کرد گفت خیلی شجاعه منم خیلی قلبم شکست کلا دست من نمک نداره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
چطوری مردا رو زدی ❓❓❓ حالا بابای من بود میگفت چرا دخالت میکنی زن وسط دعوای مردا چکار میکنه کلی دعوام میکرد 😂😂😂
فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
خب این عکسالعمل در لحظس اصلا فک نمیکنی که چجور آدمیه هرکی هم بود من کمکش میکردم ۲۰ نفر ۲ نفرو نمیذا ...
راست میگی این جور مواقع مغز قفل میکنه
شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش میکنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕
میکردی تو چشمشون 😂😂😂 خب منطقی باهاش حرف بزن بگو من نگرانت بودم و...یکم احسایش کن 😂😂
فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱