2777
2789

از وقتی عروسی کردیم مهمونی ندادیم ،فقط در حد این که پدر مادرامون دعوت کردیم

بچه دار هم شدیم ندادیم هنوز 

احساس میکنم خونه اون فامیلای شوهرم که دوبار حداقل شام رفتیم اونارو باید دعوت کنم یکبار

ولی بابچه سخته 

نمیدونم الان مهمونی بدم یا توی عید افطار دعوت کنم 

تجربه هاتونو میگین ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه عروسی کرده بودم مادرشوهرم خودش زنگ زد شوهرم کل خواهر برادرای شوهرمو و با خودشون دعوت کرد اومدن...

منم روز اول قاعدگیم درد و خونریزیمم شدید شب قبلش تا صب بیدار بودم شوهرمم بالا سرم

هر چ گفته بود زنم مریضه گوش نداد

من ی سره رفتم بستری شدم با فشار ۸ یه هفته

۲۵ نفر شام دادم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

چه خوب 

من ازدواج کردم یه بار فامیلای شوهرمو دعوت کردم 

اونا هم همون یه بار دعوتمون کردن تازه خونه عوض 

کردیم شوهرم میگه دعوتشون کنیم 🤦‍♀️😂

تازه هنوز فامیلای سمت خودمو دعوت نکردم 

فقط در حد مادرو پدرا 

نمیدونم چرا مهمون بیاد خونم کلی استرس میگیرم 🤦‍♀️😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چه خوب من ازدواج کردم یه بار فامیلای شوهرمو دعوت کردم اونا هم همون یه بار دعوتمون کردن تازه خونه عوض ...

والا منم همینطور 

فامیلای خودمو هنوز دعوت نکردم

فامیلای شوهرم عوض پاگشا کردنم خودشون خودشونو باهمه دعوت کردن ۲۵ نفری اومدن شام

تازه یکیشون نلز کرد نیومد هر روز مادرشوهرم هی ب شوهرم میگه فلانی مونده دعوت نکردی

من تازه عروسی کرده بودم مادرشوهرم خودش زنگ زد شوهرم کل خواهر برادرای شوهرمو و با خودشون دعوت کرد اوم ...

دیوانه بودی دختر 

درو باز نمیکردی روشون میگفتی بیمارستانی 

من جات بودم اصلا به لحظه هم درو باز نمیکردم 

یه بار مادرشوهرم سره حرف شد بهم گفت عید 

همه رو دعوت کنین آبگوشتم بدین همه بیان خونه تونو 

ببینن منم همونجا جواب شو دادم اگه یه درصد به حرف 

نمیکردن بخدا قسم درو باز نمیکردم روشون 

اگه دفعه دیگه همچین اتفاقی برات افتاد یکی دو بار قاطع 

باش درو باز نکن دفعه بعدی قشنگ حواس شونو جمع 

میکنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من تازه عروسی کرده بودم مادرشوهرم خودش زنگ زد شوهرم کل خواهر برادرای شوهرمو و با خودشون دعوت کرد اوم ...

چقدر سخت 😔 

مهمونای ماهم ۱۸ نفراینا میشن 

دیوانه بودی دختر درو باز نمیکردی روشون میگفتی بیمارستانی من جات بودم اصلا به لحظه هم درو باز نمیکردم ...

ن با همون لباسی از بیمارستان برگشتم اومدم پیششون

شوهرمم درس عبرت شد براش

الان دوساله از ازدواجم گذشته و دیگه حرف دعوتی رو نزدم

والا منم همینطور فامیلای خودمو هنوز دعوت نکردمفامیلای شوهرم عوض پاگشا کردنم خودشون خودشونو باهمه دعو ...

🤦‍♀️😐

من انقددددد بدم میاد یکی خودشو مهمون کنه خونم که خدا میدونه از همون روز اول عقد هرررر موقع خانواده شوهرمو میدیدم یجوری بحثو میکشیدم وسط بهشون میگفتم چقد بدم میاد و اینا با وجود همه اینا بازم مادرشوهرم یکی دوباری اومد پشت دره خونم زنگ زد گفت درو باز کن مام بیرون بودیم شوهرم میخواست برگردیم من همونجا خودم زنگ زدم بهشون گفتم بیرونیم نیستیم بعدم نزاشتم شوهرم برگرده یکی دوبار اینجوری شد دفعه بعدی 2 ساعت قبلش خبر میدن