2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا معلوم طرف موکلش شیطانی نباشه و الکی بگه رحمانیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

دنبال بدبخت کردن خودتی.اون موکل رحمانی همینطوری نمیاد قبلش باید بتونی به موکل شیطانی غلبه کنی.که اونم هرکسی نمیتونه.اکثر کسایی که دنبال همچین چیزی بودن.تهش خودکشی کردن.روح فوق‌العاده قوی میخواد

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
دنبال بدبخت کردن خودتی.اون موکل رحمانی همینطوری نمیاد قبلش باید بتونی به موکل شیطانی غلبه کنی.که اون ...

خودم دنبالش نیستم یه کسی هست که ادعا میکنه داره و پیشگوییاش درسته من شنیدم طرف کارای خیر انجام میده و موکلشرحمانیه سر همین میخواستم بدونم 

خودم دنبالش نیستم یه کسی هست که ادعا میکنه داره و پیشگوییاش درسته من شنیدم طرف کارای خیر انجام میده ...

یه آقایی بود.تو روستا ی اطراف شهرمون.همچین ویژگی داشت.پیر بود.با یه چهره فوق‌العاده مهربون.برای کمک به دیگران پولی هم نمی‌گرفت...مگر اینکه شخص خودش مبلغی میداد.که اگه مبلغ زیاد بود.خود اون آقا برمیگردوند پولُ....یادمه خونه مادرم اینا جن داشت...وسایل جا به جا میکردن.همش مادرمو صدا میزدن....اون آقا یه دعا داد.که باید میسوزوندی.بعدش مادرم اینا راحت شدن...هفته ی بعدش اون آقا فوت کرد....خدا بیامرزتش...مشکل خیلی هارو حل کرد....همیشه تاکید داشت.که میاین خونم.بچه با خودتون میارید.چون ممکنه یه چیزایی ببینه اذیت بشه.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه