2777
2789

چجوری بعضی دخترا خیلی واردن تو این کار

تمام اطلاعت کراششونو پیدا میکنن

شما اگه بلدین بیاین به ما هم یاد بدین😅

کاربری دست دو نفره🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شماره اون پسر خوشگله ای که تو مراسم دیده بودمش پیدا کردم🥸😂ولی دیگه تو همین مرحله میمونه و کراش به دوز پسر و شوهر تبدیل نمیشه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

من شماره اون پسر خوشگله ای که تو مراسم دیده بودمش پیدا کردم🥸😂ولی دیگه تو همین مرحله میمونه و کراش ...

تو چقدر منییی😅

من خودمو کشتم تونستم محل کار باباشو پیدا کنم😂

کاربری دست دو نفره🙂

بعد از جست و جو های فراوان😌😂

خب جست و جوعه چجوری 

اسی راست میگی من دنبال پیج یکی بودم پیج باباشو پیدا کردم ولی خودش نه😾😂

میدونی باید یجوری اشنایی چیزی باشه من رفتم پیج عمو دخترخالم با پیج دخترخالم اونجا تو فالووراش باباشو پیدا کردم 😂😂

باید دقت کنی دیگه اول از مثلا دوستاش وارد میشی حتس شده یه فرد معلوملی بعد کم کم میری جلو از چیزای کو ...

از شانس بدم روی یه ادمی کراش زدم که با کسی زیاد در ارتباط نیست

کاربری دست دو نفره🙂

خب جست و جوعه چجوری اسی راست میگی من دنبال پیج یکی بودم پیج باباشو پیدا کردم ولی خودش نه😾😂میدونی ب ...

ببین یه جا شنیدم میگفت

فامیلی کراشتو تو اینستا سرچ کن بعد ممکنه پیج خانوادش بالا بیاد برو تو فالوورای خانوادش بگرد و شاید پیداش کنی اگه همه فالو داشته باشن 

من همین راهو رفتم ولی به جایی نرسیدم خیلی بی نام و نشونه طرف

کاربری دست دو نفره🙂

خب جست و جوعه چجوری اسی راست میگی من دنبال پیج یکی بودم پیج باباشو پیدا کردم ولی خودش نه😾😂میدونی ب ...

ما فامیلیم، زمین و زمانو گشته بودم پیداش نکرده بودم 

اخرش شمارشو گیر اوردم😌🤌

الان همه چیش زیر دستمه 😂😂

فقط الان اطلاع ندارم رل داره یا نه... 

کات کردنش اینا... 🫠🤣

باز شانست از من بیشتره😂طرف منو می بینه فرار میکنه! باورت میشه؟!

اره بابا نرماله ولی بهتره نیمدونم تاحالا اینجوری بوده یانه ولی طب فمنو دوستش میبینه اصلا روم نمیشه بهش بگم حتی که نثلا فرض کن این همه مدت من تو رو به جشم دیگه ای میدیدم

ببین یه جا شنیدم میگفتفامیلی کراشتو تو اینستا سرچ کن بعد ممکنه پیج خانوادش بالا بیاد برو تو فالوورای ...

اخه خیلی سخته اینجوری نمیاد البته من فامیلاشو نمیشناسم 

کراشمم نیست صرفا دنبال این بودیم ببینیم این ویلا کناری ک انقدر پولدارن پسرشون چه شکلیه😂😂از بچگی کنار ویلامون بودن ولی من هیچوقت ندیدمش همش صداشو شنیدم و دیدمش با موتور از پشت میرفت