2777
2789
نمیدونم بخدا من هیچ نشانه ای از بارداریم ندارم ،نه حالت تهوع ،نه سینه درد هیچی ،فقط خون بجیگر شدم را ...

منم عین شما بی علایم

من حتی تحمک گداریم ندارم 

خندم میاد برا این دنیای بی عدالت

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بخدا من هیچ نشانه ای از بارداریم ندارم ،نه حالت تهوع ،نه سینه درد هیچی ،فقط خون بجیگر شدم را ...

من جوری تنبلی داشتم که چندین ماه پریود نمیشدم

از من بدتر که نیستی

مطمئن باش به زودی مامان میشی

منم عین شما بی علایممن حتی تحمک گداریم ندارم خندم میاد برا این دنیای بی عدالت

بخدا دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار ،من ماه پیش دکتر بودم گفت داری درمان میشی الان دوباره این بدبختی که عقب افتاده نشانه ایم از بارداری نیست چه کنم 

عزیزم منم تنبلیم شدید بودتحت درمان باش مطمئنم نتیجه میگیری

اگ پریود بشم میزم دکتر باز

روز چندم برم برا تنبلی

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بخدا دلم میخواد سرمو بزنم به دیوار ،من ماه پیش دکتر بودم گفت داری درمان میشی الان دوباره این بدبختی ...

زدی بیبی چک؟

من منج روز،دیگ میزنم

نابودم

اگ پریود بشم میزم دکتر بازروز چندم برم برا تنبلی

ببین از روز 3 تا 5 لتروزول خوردم

از روز 10 تا 15 استرادیول 

استرادیول رو دکتر نگفته بود خودسرانه خوردم چون میدونستم هر ما ضخامتم کمه. ریسک کردم 

روز 15م رفتم سونو

دکتر گف یه فولی 23 داری. امپول داد دوتا ازادسازی زدم. 

من جوری تنبلی داشتم که چندین ماه پریود نمیشدماز من بدتر که نیستیمطمئن باش به زودی مامان میشی

دکتر بهم گفت شدید نیست ،کیستم ندارم دیگ گفت روب درمانم خودمم حس میکنم ،ولی دوباره جوش زدن از کجا اومد 

دقیقا هم همونجا که همیشه میزد 

من خیلی دقیق دارم ورزش میکنم ،تغذیم خیلی خیلی مراقبت میکنم ،ورزش ترکیبی میکنم صبحا ،خوابمم بنوقع ،بیداریم بموقع نمیدونم دیگ من باید چکار کنم که درمان بشه جواب بگیرم 

داروهم دکتر بهم داده دارم میخورم 

بچه ها من در نا امید ترین شکل ممکنه بی بی مثبت شدم. 

من حتی چند روز پیشم تست زدم منفی بود

میگن اچ سی جی تا 10 روز میمونه. اما من روز هفتم زدم کاملا منفی بود. دوباره روز 12م زدم بازم منفی بود. 

الان روز 15م که مثبت شده

امیدتون رو از دست ندید. 

دکتر بهم گفت شدید نیست ،کیستم ندارم دیگ گفت روب درمانم خودمم حس میکنم ،ولی دوباره جوش زدن از کجا اوم ...

لتروزل و امپول اچ سی چی پرجوابترینه

لتروزل و امپول اچ سی چی پرجوابترینه

دکترم گفت لتروزول لازم نداری 

امپول اچ سی جیم نزدم چون فولی داشتم ،دکترم گفت تاماه بعد باردار نشدی باید عکس رنگی بگیرم شاید لوله ها  مشکل داشته باش 

الان نزدیک ۵ ماه اقدام کردم