2777
2789
مرسی عزیزم درد شدید سینه دارم. رحمم گاهی تیر میکشهالبته چون اچ سی جی هم زده بودم میدونستم کی باید بی ...

من درد سینه ندارم ،ولی انگاری میخوام پریود بشم شکمم گاهی اتگار گرفتگی داره ولی درد پریودی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آخر مهرچندماه لتروزول خورده بودم نشداین ماه اچ سی جی هم زدمانگاری شدهحالا تا بتا ندم قطعی نیست

اچ سی چیرو خیلیا تجویزنمیکنن تا زور نکنی

بنطرت منم بگم بنویسه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

منم این ماه جوش زدمفکر کنم نشونه ی خوبیه ایشالا قسمتت بزودی

نمیدونم بخدا 

من هیچ نشانه ای از بارداریم ندارم ،نه حالت تهوع ،نه سینه درد هیچی ،فقط خون بجیگر شدم 

راستی روز ۲۴ سیکلمم همینجوری دلدرد داشتم گفتم الان که پریود بشم بعد دیدم هیچ خبری نیست

برام دعا کن این تنبلی خوب بشه