2777
2789
عنوان

درامد مکانیکی چقده خانوما

400 بازدید | 15 پست

کسایی که مکانیک اینا دور و برتون دارید درامدشون زندگیاشون چجوریه مغازه خودشون گرفتن یا درصدی و اینا دارن با کسی کار میکنن ممنون میشم یه توضیحی بدید هرکس میدونه

مکانیکی داریم ک از حقوق خودش راضی نباشه؟

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ولی صافکاری بهتر

مثلا چقد ماهیانه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اره داماد خالم الان ماشاءالله داره ۳طبقه میزنه

جدی میگی🥲

چجوری یاد گرفت از بچگی میرفت شاگردی؟

از بچگی ک شاکردی میرفته میکف علاقه شدید داشتم فوق لیسانس مکانیکم داره

آفرین بهش انشالله موفق باشه خدا براش بخواد

داییم مکانیکه ماهی ۱۲۰حداقل

خدا هزاربرابرش کنه عزیزم دایی شما چجوری یاد گرفت؟ چقد زمان برد حرفه ای بشع برا خودش معازه بزنه؟

خدا هزاربرابرش کنه عزیزم دایی شما چجوری یاد گرفت؟ چقد زمان برد حرفه ای بشع برا خودش معازه بزنه؟

والا از وقتی یادمه تو اینکار بود

مثلا از ۲۰سالگیش تا الان ک ۴۰سالشه

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

والا از وقتی یادمه تو اینکار بودمثلا از ۲۰سالگیش تا الان ک ۴۰سالشه

ممنونم از کامنتت گلم 

خدا برات حفظش کنه درامدش روز به روز بیشتر بشه