آره این دومین پسرم بود امسال از دست دادم اولیم همین هفته ها زود رس شد😔
خدا به دلت آرامش بده دفعه بعد انشالله باردار که شدی از اولش روزی سه مرتبه سوره حجرات دانلود کن بزار پخش شه برای حفظ جنین هستش من بچه اولم چهارماهگی سقط شد بچه دومم دوقلو شدن خدا با همه مشکلاتی که داشتم برام نگهشون داشت و سوره حجرات رو من معجزه ش دیدم انشالله برای شما هم معجزه کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعی دوقلو باردار شدین؟من این سری دوم سرکلاژم شدم هرروز سوره حجرات و ذکرو دعا هرشب بخدا التماس میکر ...
انشالله میشه خدا ارحم الراحمین بله درکمال ناباوری خودمو شوهرم چون اقدام درست درمونم نداشتیم ودکتر به همسرم گفته بود باید واریکوسل تو عمل کنی تا بچه برات بشه ولی خدا خودش داد البته من سنم بالاست چهل هستم در دوران بارداریم استراحت مطلق نمیکردم تا خونرسانی به بچه هام خوب باشه هر چند دهانه رحمم باز ونرم بود وکیسه آب نشتی داشت و بچه ها به خشکی افتاده بودن ولی خیلی از خانومها اشتباها خودشونو میندازن تو رختخواب و خونرسانی به بدن خودشون وبه جنین کم میشه