2777
2789
عنوان

از دست دادن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 94 پست
برامن سقط بودولی خب حتی اگه یه روزم توشکم باشه آدم حس مادرانه میگیره عکس نمیادولی بزن تونت روایت پی ...

آره همینکه میفهمی بارداری کلا اون حس مادرانه میاد 

شما مجدد باردار شدین؟

برا من این دومین تجربه تلخی بود کلا ناامید و ترسیده شدم بشدت😔

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

آره این دومین پسرم بود امسال از دست دادم اولیم همین هفته ها زود رس شد😔

خدا به دلت آرامش بده دفعه بعد انشالله باردار که شدی از اولش روزی سه مرتبه سوره حجرات دانلود کن بزار پخش شه برای حفظ جنین هستش من بچه اولم چهارماهگی سقط شد بچه دومم دوقلو شدن خدا با همه مشکلاتی که داشتم برام نگهشون داشت و سوره حجرات رو من معجزه ش دیدم انشالله برای شما هم معجزه کنه 

نظرشمام محترمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه میموند احتمال زیاد مشکل داشت ولی خدا میتونست نگهش داره تا آخر فقط چند هفته دیگه مونده بود😔

خوب که چی بشه. بچه منم ۳۵ دنیا آمد و آتیسم شد. عزیز جان طبیعت سعی می‌کنه جنین‌های ناقص رو حذف کنه

خدا به دلت آرامش بده دفعه بعد انشالله باردار که شدی از اولش روزی سه مرتبه سوره حجرات دانلود کن بزار ...

طبیعی دوقلو باردار شدین؟

من این سری دوم سرکلاژم شدم هرروز سوره حجرات و ذکرو دعا هرشب بخدا التماس میکردم پسرمو سالم بزارن بغلم ولی اینگار صدامو نمیشنید😔

نمیدونم قسمت منم میشه بچه سالم داشتن

خوب که چی بشه. بچه منم ۳۵ دنیا آمد و آتیسم شد. عزیز جان طبیعت سعی می‌کنه جنین‌های ناقص رو حذف کنه

مگه نوزادایی که مشکل دارن از قبل مشخص نمیشن؟

یا بخاطر نارس یودنشون مشکل دار میشن؟

طبیعی دوقلو باردار شدین؟من این سری دوم سرکلاژم شدم هرروز سوره حجرات و ذکرو دعا هرشب بخدا التماس میکر ...

انشالله میشه خدا ارحم الراحمین بله درکمال ناباوری خودمو شوهرم چون اقدام درست درمونم نداشتیم ودکتر به همسرم گفته بود باید واریکوسل تو عمل کنی تا بچه برات بشه ولی خدا خودش داد البته من سنم بالاست چهل هستم در دوران بارداریم استراحت مطلق نمیکردم تا خونرسانی به بچه هام خوب باشه هر چند دهانه رحمم باز ونرم بود وکیسه  آب نشتی داشت و بچه ها به خشکی افتاده بودن ولی خیلی از خانومها اشتباها خودشونو میندازن تو رختخواب و خونرسانی به بدن خودشون وبه جنین کم میشه 

نظرشمام محترمه

انشالله میشه خدا ارحم الراحمین بله درکمال ناباوری خودمو شوهرم چون اقدام درست درمونم نداشتیم ودکتر به ...

خداروشکر خدا براتون جبران کرد

منم استراحتم نسبی بود ولی اینگار باید مطلق میشدم چون سرپا ایستادن کار دستم داد 

خیلی مشکلات تو جنینی قابل تشخیص نیست. مثل آتیسم. مثل بعضی عقب ماندگی های ذهنی.

متاسفانه آره😔

من بشدت بچه دوست دارم ولی به همون اندازم بشدت از بارداری ترسیده شدم نمی‌دونم آینده برام چی رقم میخوره 😔