2777
2789
عنوان

از دست دادن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 94 پست
😔کاش دوتا اتفاق اینجوری نمیشد حداقل یکی رو برام نگه می‌داشتواقعا همه جوره خسته شدم

لاتقنطو من رحمت الله. ان الله ارحم الراحمین قسمتت همینه عزیزم میدونم سخته درکت میکنم ولی سعی کن امیدتو از دست نده از خدا میخام ی بچه سالم وصالح وخوشکل نصیبت کنه 

استارتر جان خدا بهت صبر بده عزیزم انشاءالله خدا هرچه زودتر برات جبران کنه با دوقولو توی بغل 

من ۴ روز دیگه تولد پسرمه که دوسال پیش وقتی ۹ روزش بود از دستش دادم هرسال بهمن ماه که میشه من حال و هوام عوض میشه احساس خفگی میکنم بی قرار و افسرده میشم حوصله ی خودمم ندارم هنوزم بعد دوسال اخر شبا گریه میکنم باهاش حرف میزنم 

این روزا یاد خاطرات قبل زایمانم و روز زایمان و بعد زایمانم میفتم 

ولی خداروشکر یه بچه ۸ ساله دیگه دارم وگرنه دق میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاتقنطو من رحمت الله. ان الله ارحم الراحمین قسمتت همینه عزیزم میدونم سخته درکت میکنم ولی سعی کن امید ...

مرسی عزیزم 

تنها امیدم اینه خدا برام جبران کنه😔

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

استارتر جان خدا بهت صبر بده عزیزم انشاءالله خدا هرچه زودتر برات جبران کنه با دوقولو توی بغل من ۴ روز ...

مرسی گلم

خوشحال شدم برات که خدا جاشو برات پر کرده 

آره یسری خاطرات و اتفاقا تا آخر عمر برامون زنده میمونه منم اونقدر خسته و ناامید شدم که بعضی وقتا میگم بی خیال بچه بشم چون یاد روز زایمانم میفتم تمام بدنم یخ می‌کنه ولی اون حس خواستن بچه رو نمیتونم سرکوب کنم

برا منم دعا کن خدا برام جبران کنه تا جاش پر نشه حال منم خوب نمیشه هرچی آدم خودشو طی روز سرگرم کنه اخرشبا همه چی یادش میاد 😔

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

مرسی گلمخوشحال شدم برات که خدا جاشو برات پر کرده آره یسری خاطرات و اتفاقا تا آخر عمر برامون زنده میم ...

عزیزم‌ ناراحت شدم براتون برید حتما سرکلاز شکمی انجام بدید.و مطمنا جواب خواهید کرفتید.متاسفانه هیچ چیز نمیتونه ادمو اروم کنه مگه اینکه زمان فقط کمرنگترش کنه وگرنه من هنوز بعد دوتا بچه ،دخترم که ۲۸هفته بدنیا اومد و برام نموندو فراموش نمیکنم وگاهی گریه میکنم.ولی خدارو شکر خدا برام جاشو سبز کرد با بهترین بچه ها.و مطمنا شماهم بهتون خدا بچه. میده بل سرکلاژ شکمی

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.