2777
2789
عنوان

از دست دادن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1525 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحانای دنیا سختن 

ناشکری نکن و در همه حال خدا رو شاکر باش الهی که خدا برات به بهترین شکل جبران میکنه 

و عوض این ناراحتیت خیلی قشنگ و بزرگ برات جبران میکنه 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
فقط گذر زمان عزیزم سعی کن تنها نباشی کسی ک دوس داری کنارت باشه حرفاتو بزن تو دلت نگه ندار خیلی سخته ...

آره میگذره ولی آدم دیگه همون آدم سابق نمیشه😔

خدایا برام معجزه کن تا تلخی گذشته برام کمرنگ بشه😔

امتحانای دنیا سختن ناشکری نکن و در همه حال خدا رو شاکر باش الهی که خدا برات به بهترین شکل جبران میکن ...

دعا کنید برام منکه از خودمو خدا دلم شکسته خیلی😔

من بایه روایت ازپیامبرآروم شدم دوس داری آدرس بدم بری بخونی؟

شماهم تجربه زودرس داشتید؟

آره بفرستین برام لطفا

دعا کنید برام منکه از خودمو خدا دلم شکسته خیلی😔

خدا بهت صبر بده عزیز دلم 

حق داری درد بزرگیه ... الهی خداوند بهت صبر جمیل بده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
شماهم تجربه زودرس داشتید؟آره بفرستین برام لطفا

برامن سقط بودولی خب حتی اگه یه روزم توشکم باشه آدم حس مادرانه میگیره  عکس نمیادولی بزن تونت روایت پیامبردرموردجنین های سقط شده وبچه هایی که قبل ازسن تکلیف فوت شدن بعدخوندن اون روایت به خودت افتخارمیکنی انشااله بچه بعدی سالم برسه به دستت

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

28هفته

۲۸ هفته میمونه من خیلی بچه های حتی ۲۶ هفته دیدم که موندن خدا به دلت آرامش بده خیلی سخته البته جنین پسر ضعیف هستش دختر نارس شانس زنده موندنش بیشتره چقدم زایمان زودرس زیاد شده 

نظرشمام محترمه

خیلی متأسف شدم. ولی به عنوان مادر یک بچه آتیسم بهت با اطمینان بالای ۹۰ درصد میگم این بچه مشکل داشته ...

آره اگه میموند احتمال زیاد مشکل داشت ولی خدا میتونست نگهش داره تا آخر فقط چند هفته دیگه مونده بود😔

۲۸ هفته میمونه من خیلی بچه های حتی ۲۶ هفته دیدم که موندن خدا به دلت آرامش بده خیلی سخته البته جنین پ ...

آره این دومین پسرم بود امسال از دست دادم اولیم همین هفته ها زود رس شد😔