2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته همچین چیزی رو دستگاهت کندلا باشه عالیه ،من پرمویی هورمونی وحشتناک داشتم از تنبلی واقعا نتیجه دیدم،بیکینی که اصلا در نمیاد فقط پاهامو هر از گاهی میرم یه جوری بود گریه می کردم تو حموم ،الان عالی شده،فقط متفورمین می خورم من ،البته اقدام به بارداریم ،شما میتونی سیپروترون کامپاند بخوری

کی گفته همچین چیزی رو دستگاهت کندلا باشه عالیه ،من پرمویی هورمونی وحشتناک داشتم از تنبلی واقعا نتیجه ...

میخورم سپرترون متفورمین 

بهم گفتن نرو هیچ نتیجه یی نمبینی واقعا خسته شدم از پرمویی

در شرف ازدواجم هستم

میخورم سپرترون متفورمین بهم گفتن نرو هیچ نتیجه یی نمبینی واقعا خسته شدم از پرموییدر شرف ازدواجم هستم

من خودم رفتم با کندلا عالیه شبه لیزر نرو ،نجات پیدا می کنی حتما برو چون مردا از مو خیلی بدشون میاد الاپوستم مثل پوست بچه شده

منم مشکل هورمونی دارم وجلسه دوممه که میرم و مثل بقیه دارم نتیجه میگیرم،زیربغلم دیگه در نمیاد ساق پامم 70 درصد،فقط همین دوتا رو فعلا میرم چون هزینه فول بادی رو ندارم راضیم هستم حالا میخواد برگرده یا نه،دستگاهمم کندلا2024،لیزر رولی اصلا نرو که بیشتریا شبه لیزرن و قدرت شاتیا رو ندارن

قرص میخوردی و. میرفتی؟

من قبل از اقدام به بارداری قرص ضدبارداری سیپروترون کامپاند می خوردم الان هم که اقدام به بارداریم متفورمین ،من بدون قرص پریود نمیشم تنبلی دارم خیلی تا خیر داره ،ورزش هم بکنی کلا تنبلیت رفع میشه اره نتیجه مبینی دستگاه مهم کندلا عالیه بیکینی که اصلا جای هورمونی نیست بیکینی که اصلا درنمیاد چند تا تار،پاهام یکم در میاد که خیلی بهتر از قبل فول بادی می رم جاهایی که کرکی نرم اصلا نرو مثل صورت واینا ضخیم در میاد