2777
2789
عنوان

رنگ کردن گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 74 پست
مریضی؟

سوال کردن کاری نکردن ک اینهمه ادم هستن ک حیوون ازاری میکنن حیوانات رو با سنگ میزنن پوستشونو میکننن ووووو ایشون داره میگه اگر رنگ بی ضرر هست بخره واسه گربش چیز بدی نگفته بنظرم مرض اونا هستن در واقع

ایشالا ک خیره

من جوجه ماشینی هارو حمومشون میکردم🗿 و در آخر خفه شدن مردن🗿🤣

اونو که که اره

وای خدایا یادش افتادم عذاب وجدان گرفتم🤦🏼‍♀️😑😐

میبردمش میشستمش بعد با حوله و باد میایم سشوار از دور خشکش میکردم

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تازه کیوت هم بودیم و همه دوسمون داشتن ولی از شانس من اگه گربه میشدم بهم دمپایی پرت میکردن🩴🗿

من ب همون دمپایی هم راضی بودم 

میرفتم تو اشغالی گنجشک چیزی میخوردم کپه مرگمو میزاشتم راحت یا ی ماشین میزد بهم و راحت میشدم دیگه اون دنیام حساب و کتابی نداشتم

آقا هستم
تو اینترنت سرچ کردی؟

بله آمازون رنگ موقت داره ولی چیزی مثل زنگ موی آدم پیدا نکردم رنگش کنم 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

اونو که که ارهوای خدایا یادش افتادم عذاب وجدان گرفتم🤦🏼‍♀️😑😐میبردمش میشستمش بعد با حوله و باد میا ...

مورد داشتیم پرنده کثیف بوده مرد گنده برده پرنده هارو شسته بعد دیده اینا سر و صدا میکنن تو زمستون برده گذاشته تو راه پله برگشته دیده پرنده ها یخ زدن😂😂

ایشالا ک خیره

از کجا انقدر مطمعنی؟ حداقل تو میتونی کار کنی بری برای خودت زندگیتو بسازی ولی این کوشولوها چی؟ باید م ...

میرفتم تو سطل اشغال ی چیزی پیدا میکردم میخوردم 

اگرم نه خودمو پرت میکردم جلو ماشین و اون دنیا حساب و کتابی نداشتم.‌

انسان رو با اینهمه بدبختی با گربه مقایسه میکنی؟؟

آقا هستم
بله آمازون رنگ موقت داره ولی چیزی مثل زنگ موی آدم پیدا نکردم رنگش کنم

من زدم رنگ موی انسان خیلی خطرناکه براشون ی پیج اینستا پیدا کردم بزار برم توش ببینم خوبه اگه اوکی بود پیجشو برات بفرستم

من زدم رنگ موی انسان خیلی خطرناکه براشون ی پیج اینستا پیدا کردم بزار برم توش ببینم خوبه اگه اوکی بود ...

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

میرفتم تو سطل اشغال ی چیزی پیدا میکردم میخوردم اگرم نه خودمو پرت میکردم جلو ماشین و اون دنیا حساب و ...

باشه بامن بحث نکن وقتی جز ادما موجود دیگه ای رو نمیبینین و بهشون اهمیت نمیدین من هرچقدم بگم باز شما حرف خودتونو میزنین

الان میان میگن ما فلان مقدار کودک بی سرپرست داریم وقتی اینهمه انسان هست ک دارن میمیرن از گشنگی خرج گ ...

شما انسان رو بالاتر از بقیه موجودات میبینین؟ اگر اره من حرفی ندارم عقیده شما اینه و احترام میزارم

ولی نظر من اینه انسان میتونه کار کنه در هرصورت اگه بیماری هم داشته باشه سازمان ها تحت حمایت میگیرنشون ولی اون طفلیا چی؟ 

باشه بامن بحث نکن وقتی جز ادما موجود دیگه ای رو نمیبینین و بهشون اهمیت نمیدین من هرچقدم بگم باز شما ...

بحث نمیکنم ولی از ته ته ته دلم میخام ی گربه بودم اصلا ی سگ ولگرد هار هم بودم بخدا راضیم ب والله راضیم

آقا هستم